Account IconLogin|Sign Up
Go BackSolsidan

Solsidan Season 2

Here's where to watch every episode of Solsidan season 2. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 02, Episode 01 Frieri i säsongsstarten av Solsidan

S02 E01

Jan 16, 2011
view more

Frieri i säsongsstarten av Solsidan Jan 16, 2011 Alex har bestämt sig för att fria till Anna. Men det blir inte lätt att att hitta rätt tillfälle, mitt i en oplanerad flytt och med en bebis som inte sover på nätterna.Anna tar upp sitt gamla extrajobb som massös. När Mickan missar sin massagetid får Fredde hoppa in, något som fyller honom med ångest.Samtidigt skaffar Mickan och Fredde barnflicka och Mickan tror att alla hennes problem är lösta, men det visar sig bara vara början på ännu mera trubbel.Dessutom dyker Ove Sundberg upp vid sämsta tänkbara tillfälle.

Not Available
Season 02, Episode 02 En miljardär flyttar till Solsidan

S02 E02

Jan 23, 2011
view more

En miljardär flyttar till Solsidan Jan 23, 2011 Freddes barndomsvän flyttar tillbaka till Saltsjöbaden, en vän som visar sig vara rikare än Fredde och dessutom blivit ihop med Mickans kompis Lussan. Alex och Anna kommer överens om att införa egen valuta hemma.

Not Available
Season 02, Episode 03 Alex mamma har en ny kille

S02 E03

Jan 30, 2011
view more

Alex mamma har en ny kille Jan 30, 2011 Alex och Anna har hantverkare hemma och tvingas bo hos Alex mamma Margareta över helgen. Margareta avslöjar att hon träffat en ny man, Tord Malmberg, den vidriga grannen från barndomen. Alex måste nu hantera mammans nya förälskelse med allt vad det innebär.Mickan blir av med sin städerska till Lussan. Mickan inser att hon måste göra något radikalt för att locka tillbaka henne.Ove har fått korn på Kristian Rapp och gör sitt bästa för att bli kompis med honom.Fredde letar efter Ebbas favoritnallebjörn varje natt och försöker hitta ett sätt att minimera letandet.

Not Available
Season 02, Episode 04 Skrikande fågel ställer till det

S02 E04

Feb 6, 2011
view more

Skrikande fågel ställer till det Feb 6, 2011 Annette och Ove reser bort och Alex och Anna får ta hand om deras nymfparakit som Ove haft sedan han var liten.Anna har problem med amningen och måste hantera en skrikande fågel, en skrikande bebis och en besserwisser till svärmor på en och samma gång.Fredde köper marknadens mest avancerade hemmabiosystem som visar sig vara så avancerad att den knappt går att använda.Anna klagar på Alex gamla kläder och Alex handlar en tröja som han tycker är snygg, modern och lite vågad.Anna påpekar att Alex handlat en tjejtröja, vilket Alex vägrar gå med på. Fredde försöker undervisa Alex i hur man undviker att handla kvinnokläder.

Not Available
Season 02, Episode 05 Cancernoja och ideellt arbete

S02 E05

Feb 13, 2011
view more

Cancernoja och ideellt arbete Feb 13, 2011 Några oroväckande knölar får Fredde att tro att han har fått cancer och Mickan börjar engagera sig i ideellt för de utsatta i samhället.Fredde upptäcker att han har några knölar på ett känsligt ställe av kroppen och tror genast att det är cancer. Via internet kontaktar han en läkare i USA som bekräftar att det finns risk att döden knackar på dörren.Alex och Anna bjäbbar om vad man ska slänga av allt gammal bråte i källaren. Anna anklagar Alex för att vara en obotlig sparare medan Alex tycker att Anna slänger för mycket.Mickan träffar en väninna som startat ett nytt liv med ny man och dessutom har en passion för ideellt arbete. Mickan får dåligt samvete och börjar engagera sig för de drabbade i samhället. Men det ideella tar tid och Mickan måste ta ställning till hur hon ska prioritera.

Not Available
Season 02, Episode 06 Besvärlig sjukling gäckar Fredde

S02 E06

Feb 20, 2011
view more

Besvärlig sjukling gäckar Fredde Feb 20, 2011 Fredde och Mickan får besöka av kusinen Linn och hennes man Göran och Freddes tålamod sätts på prov. Alex ska åka till Ikea och får oönskat sällskap av Ove. Anna kämpar med att bli av med sina graviditetskilon inför en provfilmning.Fredde och Mickan får besök av Mickans kusin och hennes sjuke man. Samtidigt åker Alex till Ikea och Anna kämpar mot extrakilon.Fredde och Mickan får besök av sin kusin Linn och hennes socialt inkompetente man Göran. Göran är sjuk och Fredde måste hålla god min men undrar hur mycket man måste acceptera bara för att någon är sjuk.Alex behöver åka till Ikea men får oväntat och oönskat sällskap av Ove som istället lovordar Jysk.Anna har fortfarande lite hull efter förlossningen och vill snabbt gå ner i vikt till en provfilmning.

Not Available
Season 02, Episode 07 Anna kämpar i Solsidans mammagrupp

S02 E07

Feb 27, 2011
view more

Anna kämpar i Solsidans mammagrupp Feb 27, 2011 Alex råkar av misstag ta på sin kvinnliga patient i tandläkarstolen. Ryktet sprider sig och en fjäder blir snart en höna. Ryktet blir inte bättre av att Anna under en tjejmiddag hittar spår efter en mycket tveksam internetanvändning i Alex dator.Mickan oroar sig över att Fredde ska bli en riktig tjockis och vidtar diverse åtgärder för att förhindra det.Anna är däremot orolig för att deras dotter Wilma inte utvecklas normalt. Hon tycker mammagruppen håller på att bli en tävlingsarena där mammorna jämför barnens utveckling.

Not Available
Season 02, Episode 08 Fredde och Mickan åker på slottsweekend

S02 E08

Mar 6, 2011
view more

Fredde och Mickan åker på slottsweekend Mar 6, 2011 Fredde och Mickan bestämmer sig för att åka på en romantisk slottsweekend med hopp om att stärka sin relation och bråka mindre. Anna passar inte riktigt in i Saltsjöbadens mammagrupp och saken blir inte bättre när hon och Alex åker iväg på en barnfri helg.

Not Available
Season 02, Episode 09 Fredde testar singellivet

S02 E09

Mar 13, 2011
view more

Fredde testar singellivet Mar 13, 2011 Mickan åker i väg med barnen över helgen vilket leder till att Fredde får en kris och testar singellivet med sin yngre kusin. Anna och Alex får besök av Annas föräldrar som gör allt för att lägga sig bröllopsförberedelserna. Ove ställer till med 40-årskalas och tvingar Alex att hålla tal.

Not Available
Season 02, Episode 10 Säsongsavslutning

S02 E10

Mar 20, 2011
view more

Säsongsavslutning Mar 20, 2011 Anna och Alex bröllop närmar sig vilket ser ut att sluta i katastrof. Anna hamnar i en konflikt med sin blivande svärmor angående en brudslöja. Fredde får Mickan att gå i taket när han lägger ut filmningen på entreprenad och Ove och Anette lägger sig i bordsplaceringen.

Not Available