Account IconLogin|Sign Up
Go BackPolseres vermelles

Polseres vermelles Season 2

Here's where to watch every episode of Polseres vermelles season 2. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 02, Episode 01 Capítol 14

S02 E01

Jan 14, 2013
view more

Capítol 14 Jan 14, 2013 Han passat dos anys des del dia que els Polseres es van acomiadar del Lleó i el grup es va desfer. Avui, per fi, li donaran l'alta definitiva després de tants anys a l'hospital. El Roc, l'únic Polsera que quedava amb ell, ha tornat a Andorra amb la seva família. Per la seva banda, el Toni ara és zelador de l'hospital. Treballa a la planta infantil amb un grup de nens que són fans dels Polseres i els explica les seves aventures. El dia acaba de la pitjor manera possible: la Dra. Andrade comunica al Lleó que encara no podrà abandonar l'hospital.

Not Available
Season 02, Episode 02 Capítol 15

S02 E02

Jan 21, 2013
view more

Capítol 15 Jan 21, 2013 El Lleó està enfonsat perquè no li han donat l'alta. Ni tan sols pot estar per la seva nova companya d'habitació, la Rym, una noia malalta de càncer. Mentrestant, el Jordi intenta fer vida normal fora de l'hospital, evitant qualsevol contacte amb els "polseres". Però un dia rep la visita inesperada d'un bon amic de l'hospital que no pensa deixar-lo sol fins que torni a ser el Jordi d'abans. El Toni s'assabenta que avui seria l'aniversari de l'Ignasi i intenta reunir els "polseres" al cementiri on és enterrat.

Not Available
Season 02, Episode 03 Capítol 16

S02 E03

Jan 28, 2013
view more

Capítol 16 Jan 28, 2013 La Cris pateix en silenci la seva ruptura amb el Lleó. Quan el torna a veure al cementiri, recau en els seus problemes d'anorèxia. La Rym està espantada perquè se li acosta el dia de l'operació de pit. La sola idea de perdre el pit la tortura. La mare del Jordi obliga el seu fill a anar a l'hospital a fer-se una revisió. Mentre li fan proves, el Jordi torna a ingressar-hi i li donen un llit al costat del Benito. Quan l'infermer els visita descobreix que el Benito no respira i se l'emporten a urgències.

Not Available
Season 02, Episode 04 Capítol 17

S02 E04

Feb 4, 2013
view more

Capítol 17 Feb 4, 2013 Arriba el dia de l'operació de la Rym. Però quan el Lleó s'assabenta que el Benito és a l'UVI per un atac de cor, se n'hi va corrents per estar al seu costat. El Toni i el Roc expliquen als nens fans dels "polseres" com van ajudar una noia que estava en coma. Però aquest cop no va ser el Toni qui va contactar amb ella, sinó el Roc. La Cris té una crisi d'ansietat, quan el Víctor, el seu xicot actual, li proposa anar a viure junts, i torna a ingressar a l'hospital. Al final del dia comuniquen al Lleó que l'operació de cor del Benito no ha anat gens bé.

Not Available
Season 02, Episode 05 Capítol 18

S02 E05

Feb 11, 2013
view more

Capítol 18 Feb 11, 2013 El Lleó fa companyia al Benito, que li explica que, quan era un noi, va formar un grup amb els seus germans semblant als "polseres vermelles". Però la mort de la mare ho va capgirar tot. A causa d'això, el Benito va marxar de casa abandonant el seu pare i els seus germans, una cosa de la qual s'ha penedit tota la vida. El Benito empitjora i el traslladen a una altra sala, a l'espera d'un desenllaç imminent. El Benito demana al Lleó que torni a ajuntar els "polseres" i que busqui l'únic germà seu que encara és viu i li demani perdó. El Lleó li promet que ho farà.

Not Available
Season 02, Episode 06 Capítol 19

S02 E06

Feb 18, 2013
view more

Capítol 19 Feb 18, 2013 El Lleó va a fer-se una biòpsia i coincideix amb el Jordi. A poc a poc, tots dos es tornen a acostar, malgrat la tensió inicial. Entre la Cris i l'Eva, la seva companya d'habitació, també hi ha molta tensió. El Toni troba la clau d'un cotxe entre les coses del Benito. Amb l'ajuda dels nens localitza el cotxe i hi troben una de les seves cançons preferides. Decideixen que la faran sonar per dir-li adéu. Tots els "polseres" presencien l'emotiu comiat del Benito. És un cop molt dur per al grup, però, d'alguna manera, el Benito, una vegada més, aconsegueix tornar-los a unir.

Not Available
Season 02, Episode 07 Capítol 20

S02 E07

Feb 25, 2013
view more

Capítol 20 Feb 25, 2013 El Lleó vol que els "polseres" tornin a ser el grup que eren fa dos anys, tal com ho va prometre al Benito. Però el Jordi no en vol saber res, perquè està convençut que aviat se n'anirà de l'hospital. El Lleó descobreix que la Cris torna a estar ingressada i la cita a una reunió dels "polseres". Abans de la reunió, el Lleó s'embolica amb la Rym. Quan la Cris se n'assabenta, s'ensorra i confessa a l'Eva que sempre ha estat enamorada del Lleó, que no estima el seu xicot, el Víctor, i que la seva vida és un desastre. A la nit, la Cris decideix fugir de tot allò que l'aclapara.

Not Available
Season 02, Episode 08 Capítol 21

S02 E08

Mar 4, 2013
view more

Capítol 21 Mar 4, 2013 La Cris està molt greu a causa del seu intent de fugida. El Lleó es queda molt tocat i tots els Polseres es reuneixen a l'UVI per estar al costat de la Cris. Fins i tot el Roc demana a la seva mare tornar a Barcelona per estar tots junts. Mentrestant, la mare de l'Ignasi té una greu complicació de l'embaràs i el Jordi, a petició del seu amic de l'hospital, li fa costat. Mentre la Cris es debat entre la vida i la mort, una nova vida neix a l'hospital. Aquesta és una nit vital per a tots els Polseres. Només si són capaços de mantenir-se units podran enfrontar-se amb la situació.

Not Available
Season 02, Episode 09 Capítol 22

S02 E09

Mar 11, 2013
view more

Capítol 22 Mar 11, 2013 Els "polseres" s'han de dividir en dos grups per donar suport a la Cris, que encara es recupera, i també al Jordi, a qui estan a punt d'operar. La Cris necessita reaccionar i, un per un, els "polseres" parlen amb ella per intentar animar-la. També acompanyen el Jordi per fer-li costat per a l'operació. Mentrestant, el Toni té una sorpresa: l'Àlex, la nena que ell creia que era un àngel, torna a l'hospital.

Not Available
Season 02, Episode 10 Capítol 23

S02 E10

Mar 18, 2013
view more

Capítol 23 Mar 18, 2013 Alguns "polseres" tenen ronda de químio i avui tindran un company inesperat: un pres custodiat per la policia que també té càncer i amb qui compartiran la sessió. Però el pres té pensat fugar-se i redueix el policia que el custodia. A punta de pistola, segresta els pacients de la sala de químio i avisa la policia: si no li faciliten un vehicle per fugir, els matarà a tots. Mentrestant, el Dani, la Mariona i el Lucas es mengen, sense saber-ho, un pastís amb un ingredient especial que els anima a organitzar un pla molt arriscat per alliberar els seus amics.

Not Available
Season 02, Episode 11 Capítol 24

S02 E11

Mar 25, 2013
view more

Capítol 24 Mar 25, 2013 El Lleó està a punt de complir 18 anys i també s'acosta el segon aniversari de la mort de l'Ignasi. Els "polseres" decideixen celebrar-ho fent un ball de graduació. Tots hauran d'anar-hi amb parella. Abans del ball, al Jordi li donen l'alta i se li acudeix un pla perquè els "polseres" puguin estar junts un cop fora de l'hospital: ha trobat un pis on podran viure tots plegats. Mentrestant, el Lleó va a buscar els resultats del seu últim TAC. Enmig del seu neguit, apareix l'Àlex, la nena àngel, que li fa una proposta sorprenent.

Not Available
Season 02, Episode 12 Capítol 25

S02 E12

Apr 1, 2013
view more

Capítol 25 Apr 1, 2013 L'Àlex fa un regal d'aniversari al Lleó molt especial: li mostra com hauria estat la seva vida si no hagués estat mai malalt. El Lleó recupera la cama, el pèl i la salut..., però també s'adona que, si no fos pel càncer, no hauria conegut mai el Benito, ni els "polseres"..., i les seves vides haurien estat molt diferents. El Lleó ha de decidir si es queda amb aquesta nova vida, la vida que sempre ha desitjat, lliure de malalties i aparentment feliç, o si torna a la seva vida de sempre, a l'hospital, amb els seus amics i també amb la seva malaltia.

Not Available
Season 02, Episode 13 Capítol 26

S02 E13

Apr 8, 2013
view more

Capítol 26 Apr 8, 2013 El Lleó explica als "polseres" que ha pres la decisió de passar de la malaltia. Necessita sentir-se lliure, marxar lluny de l'hospital i no tornar-hi més. Els "polseres" decideixen que no poden deixar-lo sol. Han d'acompanyar el Lleó en aquest viatge i intentar convence'l que necessita tornar a l'hospital per mirar de curar-se. Cada un dels "polseres" s'acomiada dels seus familiars i el Lleó finalment accepta que els seus amics l'acompanyin en aquest viatge.

Not Available
Season 02, Episode 14 Capítol 27

S02 E14

Apr 15, 2013
view more

Capítol 27 Apr 15, 2013 Els "polseres" se'n van a Canet de Mar, on vivia el Lleó. Vol passar per casa seva i recollir algunes coses. Però sap també que s'haurà d'enfrontar amb el seu pare, que des que va ingressar a l'hospital no l'ha anat a veure ni un sol dia. Després tots se'n van al port per agafar un vaixell cap a Mallorca, on el Lleó ha de complir la promesa que li va fer al Benito. La Cris s'escapa de l'hospital per intentar arribar a temps al port i embarcar amb els seus amics. Un cop junts, hauran de convèncer el Lleó perquè torni a l'hospital.

Not Available
Season 02, Episode 15 Capítol 28

S02 E15

Apr 22, 2013
view more

Capítol 28 Apr 22, 2013 Els "polseres" es recuperen de la festassa de la nit anterior a l'hotel de Mallorca. Han intentat parlar amb el Lleó però ell està decidit a no tornar mai més a l'hospital, passi el que passi.

Not Available