Account IconLogin|Sign Up
Go BackLud, zbunjen, normalan

Lud, zbunjen, normalan Season 6

Here's where to watch every episode of Lud, zbunjen, normalan season 6. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 06, Episode 01 Savrsena oluja

S06 E01

Nov 3, 2014
view more

Savrsena oluja Nov 3, 2014 Iako su svi vjerovali suprotno, Fazlinovići su i ovog puta uspjeli preživjeti. Imali su sreću da zakasne na avion koji se srušio na svom putu za Švedsku. Naravno, misleći da su Fazlinovići poginuli, mnogi su se pokušali okoristiti njihovim stvarima. Izetu su otuđene najvrjednije stvari: Titova slika i boca maksuzije, dok Faruk ostaje bez kompletne tehnike u produkciji Akord.

Not Available
Season 06, Episode 02 Utjerivaci duhova

S06 E02

Nov 4, 2014
view more

Utjerivaci duhova Nov 4, 2014 Da bi se iskupio, Samir mora Izetu nabaviti klavir. Samir, naravno u svom stilu, krade klavir iz Narodnog kazališta. Refko, da bi skupio novac za otkup tehnike iz produkcije Akord, Džebri drži satove klavira iako Refko ne zna svirati klavir. U Farukov život ulazi Indira koja ima za njega interesantan plan. Da bi otkupio tehniku, Faruk je spreman na sve pa čak i da baviti se prostitucijom.

Not Available
Season 06, Episode 03 Kisni covjek

S06 E03

Nov 5, 2014
view more

Kisni covjek Nov 5, 2014 Izet i Samir su uhićeni. Izet ima plan kako da izađu iz zatvora, a za realizaciju im je potreban Refko. Faruku se pruža velika poslovna prilika. Naime, Bahro Burek, TV producent, mu je ponudio da produkcija Akord snima TV seriju. Za realizaciju tog posla mu je potrebna HD kamera. Da bi skupio novac za kupovinu kamere pristaje na Indirin poslovni prijedlog. U Farukov zivot ponovo ulazi Senada koja od njega traži da prestane raditi ludosti, ali zaboravlja da je on Fazlinović.

Not Available
Season 06, Episode 04 Starac ga more

S06 E04

Nov 10, 2014
view more

Starac ga more Nov 10, 2014 Mentor, koje je naslijedio 2 milijuna dolara, po svom advokatu Rizvanu šalje HD kameru. Međutim, kamera mu biva ukradena. Samir nudi Faruku da kupi kameru, ali Faruk nema dovoljno novca. U stanu Fazlinovića postaje gužva. Barbara nudi Damiru nagodbu: ona neće tražiti skrbništvo nad Džebricom ako joj Damir ustupi jednu sobu u njihovom stanu. Izet zapošljava Ladu, profesoricu klavira, a za protuuslugu joj ustupa svoju sobu. U Sarajevo dolazi Čombetov brat Kufe.

Not Available
Season 06, Episode 05 Predsjednicke lazi

S06 E05

Nov 11, 2014
view more

Predsjednicke lazi Nov 11, 2014 Burek dolazi u studio Akord kako bi sa Farukom dogovorio probno snimanje za seriju. Da bi organizirao snimanje nedostaje mu samo jedna sitnica - HD kamera. Samir je uhićen pod sumnjom da je ukrao Rizvanovu kameru. Ako je Samir u zatvoru, nije Samirova kamera. Faruk sa Samirom ipak dogovara kupovinu kamere, ali uskoro upravo zbog nje završava u zatvoru. Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, ali Damir sumnja da ga Barbara vara sa Izetom.

Not Available
Season 06, Episode 06 Nikada ne bjezi iz prdekane, to je najbolji put da te opet uhapse. I zapamti da je spasavati propao brak, isto kao ozivljavati les

S06 E06

Nov 12, 2014
view more

Nikada ne bjezi iz prdekane, to je najbolji put da te opet uhapse. I zapamti da je spasavati propao brak, isto kao ozivljavati les Nov 12, 2014 U Damirovoj ordinaciji su se pomiješali medicinski kartoni te, greškom, umjesto da pacijentici poveća grudi, Damir ih smanji. Damir, pod prijetnjama njenog supruga, bježi i skriva se u Ladinoj sobi, (u kojoj ona spava) igrom slučaja gol. Faruk je pobjegao iz zatvora i on se od policije skriva u ormar u Ladinoj sobi, također, gol. Spletom okolnosti tu ih zatiću Barbara i Senada.

Not Available
Season 06, Episode 07 Ne vjeruj slijepcu koji vidi, a prije vaznog poslovnog sastanka budi oprezan sa koktelima od medikamenata. Kada je odlazak na bazen u pitanju, takodjer oprez nije na odmet

S06 E07

Nov 17, 2014
view more

Ne vjeruj slijepcu koji vidi, a prije vaznog poslovnog sastanka budi oprezan sa koktelima od medikamenata. Kada je odlazak na bazen u pitanju, takodjer oprez nije na odmet Nov 17, 2014 Barbara i Damir žele obnoviti svoju vezu te Barbara da bi dokazala da se promijenila, preuzima na sebe održavanje kuće. Kufe da bi pospješio zaradu pjevajući na ulici, maskira se u prosjaka. Mentoru je u uho ušla voda dok se kupao na bazenu pa ne čuje najbolje. Burek i Faruk su organizirali poslovnu večeru sa direktorom televizije koja treba otkupiti njihovu seriju. Na toj večeri Izet bi trebao prezentirati financijski plan. Međutim, Izet je popio tablete koje je Barbara čisteći kuću, slučajno pomiješala te su mu otkazali koordinacija pokreta i jezika. Dok Izet pokušava doći sebi, Faruk t...

Not Available
Season 06, Episode 08 Ako si paranoik, to ne znaci da te proganjaju, isto kao sto kod hipohondra nije iskljucena mogucnost da ima rak. Moj brajko, snimati pilot epizodu nije maciji kasalj

S06 E08

Nov 18, 2014
view more

Ako si paranoik, to ne znaci da te proganjaju, isto kao sto kod hipohondra nije iskljucena mogucnost da ima rak. Moj brajko, snimati pilot epizodu nije maciji kasalj Nov 18, 2014 Kufe strahuje jer je čitajući mamin dnevnik našao gatarino proročanstvo koje kaže da će joj jedan sin umrIjeti na svoj 37 rođendaN, a Kufetu je za desetak dana upravo 37. rođendan. Faruk i Burek počinju snimati pilot epizodu sapunice. Likovi u seriji su Svekar, Snaha koju glumi Barbara i dječak. Mama od dječaka je Damirova bivša djevojka. Damir sumnja da je dječak njegov sine te uzima dlaku za DNK analizu. Barbara čuje da je Damir radio DNK analizu i hvata je panika.

Not Available
Season 06, Episode 09 Ako laze koza, ne laze DNK. Uzgred, dzeparenje je trka na 400 metara sa preponama, nikad ne smijes stati

S06 E09

Nov 19, 2014
view more

Ako laze koza, ne laze DNK. Uzgred, dzeparenje je trka na 400 metara sa preponama, nikad ne smijes stati Nov 19, 2014 Izet, igrajući se žmire sa Džebrom skriva se u ormar u Damirovoj sobi. Tako skriven u ormaru čuje razgovor u kojem Barbara Damiru priznaje da postoji sumnja da Džebra možda nije njegov sin. Izet je van sebe radi te informacije, te se ne trijezni danima. Kufeta posjećuje inspektor iz Zavoda za mirovinsko osiguranje s ciljem da provjeri da li je njegov otac živ, obzirom da ima informaciju da neko drugi prima njegovu mirovinu. Samir dobiva ulogu džeparoša u sapunici, ali se on i previše uživljava u ulogu.

Not Available
Season 06, Episode 10 Ako je dijete agresivno, to ne mora biti veliki problem, možda samo uživa kada nanosi bol drugima. Sumnja je sasvim dovoljan povod da se nekoga proglasi homoseksualcem, pa makar je on to i stvarno.

S06 E10

Nov 25, 2014
view more

Ako je dijete agresivno, to ne mora biti veliki problem, možda samo uživa kada nanosi bol drugima. Sumnja je sasvim dovoljan povod da se nekoga proglasi homoseksualcem, pa makar je on to i stvarno. Nov 25, 2014 Izet je presretan radi informacije da je Džebra njegov unuk. Džebrina učiteljica upozorava Damira i Barbaru da Džebrina agresivnost može biti posljedica njihovog razvoda braka. Damir i Barbara organiziraju večeru za sve članove obitelji Fazlinović. Faruk obećava Senadi da će se uozbiljiti i prestati sa svim glupostima. Marija ima novog momka,i to predsjednika upravnog odbora Hercegovačke televizije.

Not Available
Season 06, Episode 11 Tačno je da plastična operacija može podmladiti ženu, ali je isto tako istina da nakon plastične operacije žena može biti čak i ljepša. Utjerivanje dugova je legalan posao, jedini je problem što nije zakonit.

S06 E11

Nov 26, 2014
view more

Tačno je da plastična operacija može podmladiti ženu, ali je isto tako istina da nakon plastične operacije žena može biti čak i ljepša. Utjerivanje dugova je legalan posao, jedini je problem što nije zakonit. Nov 26, 2014 Pajser i Klofa, ganjaju Kufeta radi kockarskog duga. Barbara planira veliko vjenčanje, te nagovara Damira da dugove svojih klijenata naplatI preko utjerivača dugova. Faruk i Izet se natječu oko Biljane, Farukove profesorice biologije iz srednje škole, ne sluteći da ih ona samo želi iskoristiti.

Not Available
Season 06, Episode 12 Osnovni uzrok za razvode je brak. Da nema brakova, ne bi bilo ni razvoda. Kad već pripadaš ljepšem spolu, šta te rukovodi da želiš biti ružniji?

S06 E12

Dec 1, 2014
view more

Osnovni uzrok za razvode je brak. Da nema brakova, ne bi bilo ni razvoda. Kad već pripadaš ljepšem spolu, šta te rukovodi da želiš biti ružniji? Dec 1, 2014 Damir i Barbara planiraju vjenčanje, međutim ni ne slute da je Mariofil, koji im je bio odvjetnik prilikom razvoda, zaboravio predati papire na sud, te da oni nikad i nisu bili razvedeni. Faruk sumnja da je Jure, Marijin novi momak, homo, te da je operirao spol i nagovara Mariju da prekine s njim.

Not Available
Season 06, Episode 13 Igrana serija nema puno veze sa metalurgijom, ali se krađa scenarija ipak smatra industrijskom špijunažom. Mada semantički vuku isti korjen, polaganje vozačkog i polaganje kamen temeljca, nemaju nikakve veze.

S06 E13

Dec 2, 2014
view more

Igrana serija nema puno veze sa metalurgijom, ali se krađa scenarija ipak smatra industrijskom špijunažom. Mada semantički vuku isti korjen, polaganje vozačkog i polaganje kamen temeljca, nemaju nikakve veze. Dec 2, 2014 Burek saznaje da im netko krade scenarije i prodaje drugoj produkcijskoj kući. Faruk sumnja na Mariju, a Izet na Barbaru te prati Barbaru kako bi dokazao svoje sumnje. Međutim, kako mu je ranije oduzeta vozačka, Izet završava u zatvoru zbog vožnje bez vozačke dozvole.

Not Available
Season 06, Episode 14 Ne treba vjerovati rođacima, naročito kada lažu. A ako vani pada pljusak, velika je vjerovatnoća da je vrijeme oblačno.

S06 E14

Dec 3, 2014
view more

Ne treba vjerovati rođacima, naročito kada lažu. A ako vani pada pljusak, velika je vjerovatnoća da je vrijeme oblačno. Dec 3, 2014 Izet i dalje pokušava otkriti tko prodaje njihove scenarije konkurentskoj produkcijskoj kući. U tu svrhu angažira i Đido Movu, te zajedno stupaju u akciju. Faruk je na nlind date-u s Marijinom rodicom, ali ga više zanima Kufetova rodica Ana.

Not Available
Season 06, Episode 15 Ako dovoljno često prisluškuješ tuđe razgovore, može ti se desiti da čuješ i nešto korisno. Istina i laž, kao nebo i zemlja, ipak se susretnu tamo negdje na horizontu.

S06 E15

Mar 20, 2015
view more

Ako dovoljno često prisluškuješ tuđe razgovore, može ti se desiti da čuješ i nešto korisno. Istina i laž, kao nebo i zemlja, ipak se susretnu tamo negdje na horizontu. Mar 20, 2015 Senada odlučuje Faruku dati još jednu šansu ali Faruk treba dokazati njenim roditeljima da se uozbiljio. Stoga ona organizira večeru. Snimanje serije je prekinuto zbog nedostatka financija. Izet i Đido Mova, da bi saznali gdje Faruk čuva pare koje je dobio prodajom miksete, daju Faruku serum istine.

Not Available
Season 06, Episode 16 Nije problem ostaviti alkohol, problem je šta raditi ako ne piješ? Ako znaš gdje se krije, onda nije problem pronaći osobu koja je nestala.

S06 E16

Mar 21, 2015
view more

Nije problem ostaviti alkohol, problem je šta raditi ako ne piješ? Ako znaš gdje se krije, onda nije problem pronaći osobu koja je nestala. Mar 21, 2015 Faruk moli Senadu da im da još jednu šansu. Senada pristaje pod uvjetom da uvjeri njene roditelje da se uozbiljio. Damir želi Mariji i Barbari dokazati da i on može biti lud, te traži od Kufeta da mu nabavi neku drogu. Kufe mu u frižider ostavlja čaj od narkotika. Međutim, umjesto Damira, taj čaj popije Faruk.

Not Available
Season 06, Episode 17 Ako imaš odnos sa snahinom majkom, to nije incest, ali je ipak ugodno. Za lihvarenje je potrebno dvoje, a poželjno je da bar jedno bude tokmak.

S06 E17

Mar 22, 2015
view more

Ako imaš odnos sa snahinom majkom, to nije incest, ali je ipak ugodno. Za lihvarenje je potrebno dvoje, a poželjno je da bar jedno bude tokmak. Mar 22, 2015 Fufe posuđuje pare od kamatara kako bi spasio snimanje serije, te Pajser i Klofa traže Faruka kako bi naplatili dug. I dok je u San Remu organizirano zajedničko gledanje prve epizode serije, Faruk se skriva u hotelskoj sobi. U istom hotelu u tajnosti se sastaju Izet i Ruža. Senada traži Faruka kako bi ponovo pokušali obnoviti svoju vezu.

Not Available
Season 06, Episode 18 Iako je imenica

S06 E18

Mar 27, 2015
view more

Iako je imenica Mar 27, 2015 U San Remu se nastavlja snimanje serije, a jedna od uloga dodijeljena je glumici Persidi iz Beograda. Mentor je razočaran svojim ljubavnim životom, sve dok se ne pojavi Persida zvana Sida. Faruk, zbog velikog telefonskog računa odlučuje koristiti babyphone za komunikaciju između njega i produkcije Akord. Igrom slučaja, preko babyphona čuje razgovor između Mentora i Kufeta iz kojeg zaključuje da Mentor boluje od neizlječive bolesti.

Not Available
Season 06, Episode 19 Ako imaš problema sa memorijom, jedi što više bijelog luka. Ako ništa, bar će ti smrditi iz usta. Nekad je bolje da tebe čekaju, nego da ti kasniš.

S06 E19

Mar 28, 2015
view more

Ako imaš problema sa memorijom, jedi što više bijelog luka. Ako ništa, bar će ti smrditi iz usta. Nekad je bolje da tebe čekaju, nego da ti kasniš. Mar 28, 2015 Faruk obećava Senadi da će se, nakon niza nesporazuma zbog kojih su se mimoilazili, naći s njom točno u tri sata. Na sudu je zakazano ročište na kojem se Izet mora pojaviti. Damir nabavlja lijek za Barbarinog brata, koji ako se konzumira sa alkoholom, dovodi do gubitka pamćenja. Izet i Faruk umjesto da popiju minerale za podizanje imuniteta, popiju te lijekove, naravno zalijevajući ih s lozom, te obojica gube pamćenje. To dovodi do totalnog kaosa.

Not Available
Season 06, Episode 20 Na svaki mogući način treba izbjeći tužbu, pa makar se problem riješio i mimo suda. Nakon svega, poljubiti se sa konjem i nije tako grozna stvar.

S06 E20

Mar 29, 2015
view more

Na svaki mogući način treba izbjeći tužbu, pa makar se problem riješio i mimo suda. Nakon svega, poljubiti se sa konjem i nije tako grozna stvar. Mar 29, 2015 Izetova ljubavna idila je naglo dobila drugi smisao u trenutku kada je Izet saznao da je ona titomrzac, te završava i fizičkim obračunom. Mariofil pronalazi rješenje kako bi spasio Izeta od optužbe za napad na Ružu. Izet je u tom naumu spreman na sve.

Not Available
Season 06, Episode 21 Sastanak na slijepo je kao i vožnja auta na slijepo: Možeš voziti, ali vrlo vjerovatno nećeš daleko dobaciti. Ne kaže se u narodu džaba: Jednom kenjac, vazda magare.

S06 E21

Mar 30, 2015
view more

Sastanak na slijepo je kao i vožnja auta na slijepo: Možeš voziti, ali vrlo vjerovatno nećeš daleko dobaciti. Ne kaže se u narodu džaba: Jednom kenjac, vazda magare. Mar 30, 2015 Marija, da bi pomogla Faruku da izađe iz depresije, u San Remo postavlja bilijarski stol. Kufe i Mentor imaju plan kako da zarade pare, te nagovaraju Faruka da im posudi opremu kako bi snimali spotove. Faruk pristaje ali samo pod uvjetom da nađu ozbiljne klijente. Kufe je našao prvi posao- treba snimiti spot za bilijar klub. Vlasnik tog bilijar kluba je Goran, Farukov prijatelj iz srednje škole od kojeg Faruk ima traume. Da bi prebrodio traume mora se dokazati da je bar u nečemu bolji od Gorana. Međutim, na kraju ispada magarac.

Not Available
Season 06, Episode 22 Dobro otvori oči ako koristiš slušalice sa wireless kablom. Možda kontejneri za smeće izgledaju neprizorno, ali to ne znači da ih je lijepo vidjeti.

S06 E22

Mar 31, 2015
view more

Dobro otvori oči ako koristiš slušalice sa wireless kablom. Možda kontejneri za smeće izgledaju neprizorno, ali to ne znači da ih je lijepo vidjeti. Mar 31, 2015 Da bi utopio tugu za Senadom, Faruk se prepušta zvucima glasne muzike. Naravno Izeta to jako nervira, pa Faruk nabavlja wirelles slušalice. Izet je dogovorio randevu sa Bjankom kako bi pokušao izgladiti stvari. Senada pristaje doći kod Faruka kako bi još jednom razgovarali. Međutim, zbog pokvarenih vrata na balkonu njihovi dogovori i ovaj put propadaju.

Not Available
Season 06, Episode 23 Muškarci lakše podnose porod nego hemeroidne tegobe. Ako nisi siguran da li si u snu ili na javi, nazovi Pamelu Anderson i pitaj je da ima seks sa tobom. Ako pristane, nemoj se buditi!

S06 E23

Apr 1, 2015
view more

Muškarci lakše podnose porod nego hemeroidne tegobe. Ako nisi siguran da li si u snu ili na javi, nazovi Pamelu Anderson i pitaj je da ima seks sa tobom. Ako pristane, nemoj se buditi! Apr 1, 2015 Marija se boji da je latentno zaljubljena u Faruka. Faruka, koji je bio potpuno obuzet mislima o Senadi, udari kamion, te završava u bolnici. Dok je Faruk bio u bolnici , Senada je izašla sa Samirom što utječe na Faruka da donese odluku da izađe iz depresije i završi sa svojom opsjednutošću Senadom. A u tome će mu nesebično pomoći Marija.

Not Available
Season 06, Episode 24 Neke odluke u životu je najbolje presjeći nožem. Recimo, šnitu kruha. Potpuno se ista medicina praktikuje na zapadu i kod nas. Ali ako su medicinske seste šveđanke, onda treba preferirati švedsku bolnicu.

S06 E24

Apr 4, 2015
view more

Neke odluke u životu je najbolje presjeći nožem. Recimo, šnitu kruha. Potpuno se ista medicina praktikuje na zapadu i kod nas. Ali ako su medicinske seste šveđanke, onda treba preferirati švedsku bolnicu. Apr 4, 2015 Izet ima zdravstvenih problema te mora na operaciju. Faruk se ne može odlučiti s kojom ženom želi biti: Senadom ili Marijom. Izet, da bi platio operaciju u Švedskoj, odlučuje prodati stan. I to ne bilo kome.

Not Available