Account IconLogin|Sign Up
Go BackLas Fierbinţi

Las Fierbinţi Season 6

Here's where to watch every episode of Las Fierbinţi season 6. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 06, Episode 01 Episode 1

S06 E01

Oct 2, 2014
view more

Episode 1 Oct 2, 2014 Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din intreg serialul. Personajele sunt deja formate, situatiile comice sunt prezente in linistitul Fierbinti, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia romaneasca si nu numai, vor aparea in episoade inedite asa cum deja v-ati obisnuit. Muzica, coregrafie, duel - sunt cateva cuvinte care descriu perfect primul episod. Vasile, primarul din Fierbinti, este urmarit pentru atribuirea suspecta a unei mici suprafete de teren… 100 de hectare. Situatia este grava, toti primarii din localitatile invecinate, fiind destituiti. Tot in primul episod, Bobita este pus intr-o situatie delicata: se pare ca baietelul cel mic al lui Firicel este al lui. Sau cel putin asa pretinde prichindelul. Cum se descurca in postura de tata si cum are de gand Firicel sa actioneze, aflati in primul episod al celui mai nou sezon Las Fierbinti.

Not Available
Season 06, Episode 02 Italianul

S06 E02

Oct 2, 2014
view more

Italianul Oct 2, 2014 „Sezonul 6 este cel mai tare de pana acum, si nu zic asta doar de dragul informatiei cititorului, ci tocmai pentru ca stiu ca acest sezon rezerva o gramada de situatii de-a dreptul amuzante si neasteptate. Gianina ramane in aceeasi nota de naivitate caracteristica ei. Prea multe nu pot dezvalui, insa ce va pot spune este ca Gianina sezonului 6 este cam pupacioasa :) o sa vedeti despre ce e vorba ”, a declarat Anca Dumitra, alias Gianina din serial. „Tin sa va spun ca in opinia mea acesta este cel mai bun sezon scris de Mimi pana acum. Interesant mi se pare faptul ca in acest al saselea sezon personajele interactioneaza mai mult intre ele, adica se mai renunta la “bisericute”. Cu alte cuvinte, il veti vedea pe Bobita carciumarul in diverse situatii comice alaturi de Celentano sau Aspirina, de exemplu. Si mai cred ca “Las Fierbinti” nu o sa se opreasca aici, poate doar cand lumea nu va mai dori sa rada”, a declarat Mihai Bobonete, alias Bobita.

Not Available
Season 06, Episode 03 Milionarul (partea I)

S06 E03

Oct 9, 2014
view more

Milionarul (partea I) Oct 9, 2014 Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din intreg serialul. Personajele sunt deja formate, situatiile comice sunt prezente in linistitul Fierbinti, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia romaneasca si nu numai, vor aparea in episoade inedite asa cum deja v-ati obisnuit.

Not Available
Season 06, Episode 04 Milionarul (partea II)

S06 E04

Oct 9, 2014
view more

Milionarul (partea II) Oct 9, 2014 Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din intreg serialul. Personajele sunt deja formate, situatiile comice sunt prezente in linistitul Fierbinti, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia romaneasca si nu numai, vor aparea in episoade inedite asa cum deja v-ati obisnuit.

Not Available
Season 06, Episode 05 Celentano îndrăgostit

S06 E05

Oct 16, 2014
view more

Celentano îndrăgostit Oct 16, 2014 Celentano este surprins intr-o situatie inedita: s-a apucat de scris poezii, inspirat de marele “poet satesc national” Mihai Eminescu, fiind amorezat pana peste cap de Manuela, frumoasa sotie a primarului Vasile. Acesta face tot ce-i sta in putinta pentru a obtine o plimbare romantica cu barca pe garla. Tot in acest episod Rata, taximetristul satului, si-a schimbat masina. Afla cum il va ajuta Bobita pe Celentano si de ce s-a hotarat Rata sa-l angajeze pe Giani.

Not Available
Season 06, Episode 06 Swingerii

S06 E06

Oct 16, 2014
view more

Swingerii Oct 16, 2014 Primarul Vasile instaleaza o camera ascunsa in Primarie, afland astfel cu adevarat ce parere are Dalida despre el si ce smecherii planuiesc Giani si Bobita. Tot raul spre bine, Vasile isi schimba consilierii si secretara. Sau cel putin asta incearca. Dalida e singura care il poate ajuta sa iasa din incurcaturile cu declaratiile si actele Primariei.

Not Available
Season 06, Episode 07 Iluminati (partea I)

S06 E07

Oct 23, 2014
view more

Iluminati (partea I) Oct 23, 2014 Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din intreg serialul. Personajele sunt deja formate, situatiile comice sunt prezente in linistitul Fierbinti, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia romaneasca si nu numai, vor aparea in episoade inedite asa cum deja v-ati obisnuit.

Not Available
Season 06, Episode 08 Iluminati (partea II)

S06 E08

Oct 23, 2014
view more

Iluminati (partea II) Oct 23, 2014 Sezonul 6 promite a fi cel mai tare din intreg serialul. Personajele sunt deja formate, situatiile comice sunt prezente in linistitul Fierbinti, scenariul fiind extrem de savuros. O serie de nume din cinematografia romaneasca si nu numai, vor aparea in episoade inedite asa cum deja v-ati obisnuit.

Not Available
Season 06, Episode 09 Robi pleacă în Dubai

S06 E09

Oct 30, 2014
view more

Robi pleacă în Dubai Oct 30, 2014 Robi primeste o serie de mesaje de amor de la un personaj supriza, iar mirajul dragostei il determina sa isi abandoneze viata si sa plece in lume cu noua lui cucerire. Dupa ce isi prezinta demisia si isi ia ramas bun de la toata lumea, este cuprins de mustrari de constiinta si isi pune la indoiala decizia de a pleca. Bobita, Giani si Vasile sunt principalii vinovati de schimbarile din viata lui Robi, insa ramane de vazut in ce fel. Firicel se pregateste sa fie din nou tata, din acest lucru rezultand o intreaga dezbatere despre ce inseamna nasterea unui copil intr-o familie. Filozofiile lui Celentano, Firicel si Ardiles vor face deliciul telespectatorilor, iar ce urmeaza sa descopere ii va lasa pe toti masca.

Not Available
Season 06, Episode 10 Veganii

S06 E10

Nov 6, 2014
view more

Veganii Nov 6, 2014 Dalida infiinteaza clubul veganilor si Firicel descopera ca fiul lui este un geniu al calculatoarelor! Clubul Dalidei va naste mari controverse in tot satul, iar libertatea animalelor ii contrariaza pe Bobita si pe Vasile care pun la cale un plan pentru a opri aceasta miscare noua. Cei doi ii conving pe toti sa trimita animalele in vacanta, insa in acest episod vom vedea unde vor ajunge bietele animale, care nu isi doreau decat sa se relaxeze.

Not Available
Season 06, Episode 11 Barul, Bancul si Escroaca (partea I)

S06 E11

Nov 13, 2014
view more

Barul, Bancul si Escroaca (partea I) Nov 13, 2014 Gianina va interactiona cu o ghicitoare, care ii va lua toti banii si toate bijuteriile. Bobita are probleme cu barul, Dorel anuntandu-l de faptul ca Garda Financiara i-a inchis afacerea. Disperat, acesta va apela la sfatul prietenilor Giani si Vasile pentru o solutie.

Not Available
Season 06, Episode 12 Barul, Bancul si Escroaca (partea II)

S06 E12

Nov 13, 2014
view more

Barul, Bancul si Escroaca (partea II) Nov 13, 2014 Celentano s-a gandit sa-si deschida un post de radio. Radio Saracia va emite in tot Fierbintiul, in timp ce Aspirina o va ajuta pe Gianina sa-si recupereze bunurile sustrase de vrajitoare. Rasturnarile de situatie vor fi si ele prezente! Bobita va scapa de problemele cu barul si va trimite organele statului la unul dintre prietenii sai.

Not Available
Season 06, Episode 13 Duelul Giani vs Robi

S06 E13

Nov 20, 2014
view more

Duelul Giani vs Robi Nov 20, 2014 Episodul va prezenta planul lui Giani de a se casatori cu Gianina! Afla motivele care l-au impins sa se casatoreasca cu aceasta fata simpla, harnica, iubitoare si extrem de draguta. Bobita va incerca sa rezolve si sa lamureasca problemele existentiale ale lui Giani, in timp ce Robi se va impotrivi acestei nunti. Un meci de box si intamplarile pline de umor in care vor fi implicati Celentano si Firicel sunt ingredientele de succes ale episodului care va incununa un sezon extraordinar al celui mai tare serial de comedie romanesc, Las Fierbinti!

Not Available