Account IconLogin|Sign Up
Go BackLas Fierbinţi

Las Fierbinţi Season 5

Here's where to watch every episode of Las Fierbinţi season 5. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 05, Episode 01 Mafiotul

S05 E01

Feb 13, 2014
view more

Mafiotul Feb 13, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available
Season 05, Episode 02 Coloana Infinitului

S05 E02

Feb 20, 2014
view more

Coloana Infinitului Feb 20, 2014 In “Las Fierbinti” se intampla lucruri marete. Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) ii aduna pe sateni pentru un moment solemn: dezvelirea unui monument in centrul localitatii, o reinterpretare moderna a Coloanei Infinitului a lui Brancusi. Iar Firicel (Cuzin Toma) devine vedeta dupa ce apare la Stirile Pro Tv, insa intra in conflict cu Celentano (Adrian Vancica): acesta din urma e suparat ca prietenul sau de pahar ajunge peste noapte erou si nu spune nimic si despre el la televizor, in fata microfonului.

Not Available
Season 05, Episode 03 Semaforul

S05 E03

Feb 27, 2014
view more

Semaforul Feb 27, 2014 Pentru ca, dupa cum spune primarul Vasile (Gheorghe Ifrim), “o intersectie nesemnalizata este ca un criminal in libertate”, Fierbintiul are parte de inca un eveniment care da peste cap vietile localnicilor: primarul decide sa instaleze intr-o intersectie un semafor, dupa care il insarcineaza pe politistul Robi (Leonid Doni) sa fie cu ochii-n patru pe cei care nu respecta regulile de circulatie si sa fie generos in a acorda amenzi.Si pentru Firicel (Cuzin Toma) si Celentano (Adrian Vancica) semaforul aparut in intersectie este o sursa inepuizabila de inspiratie. Dupa ce o artista (Anca Turcasiu) care conduce in graba pentru a ajunge la timp la un spectacol aproape ca il loveste pe Celentano, cei doi simpatici betivi au un plan din care spera sa scoata cat mai multi bani.

Not Available
Season 05, Episode 04 Imprumutul

S05 E04

Mar 6, 2014
view more

Imprumutul Mar 6, 2014 Anca Dumitra are ganduri de maritis! Totul se petrece in “Las Fierbinti”, cand Geanina (Anca Dumitra) se decide sa se marite cu Dorel (Mihai Rait Dragomir). Cei doi au si o motivatie puternica, pe care i-o marturisesc Rapidoaicei (Maia Morgenstern): sa stranga bani. Au auzit ca daca faci nunta, te alegi cu o suma frumusica de bani, asa ca iau impreuna decizia de a se casatori “de ochii lumii”, ca sa se imbogateasca.Tot banii sunt cuvantul de ordine si pentru Dalida (Ecaterina Tugulea). Secretara primarului Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea sa isi cumpere un televizor nou, performant, asa ca incepe sa bata pe la usile localnicilor din Fierbinti, de la Bobita (Mihai Bobonete) pana la Giani (Costi Dita), pentru a-si recupera banii pe care i-a imprumutat acestora de-a lungul timpului. Iar Celentano (Adrian Vancica) si Firicel (Cuzin Toma) se ofera sa-l ajute pe Robi (Leonid Doni) si sa-i repare masina de la Politie.

Not Available
Season 05, Episode 05 Concursul de Dans

S05 E05

Mar 13, 2014
view more

Concursul de Dans Mar 13, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available
Season 05, Episode 06 Schimb de Neveste

S05 E06

Mar 20, 2014
view more

Schimb de Neveste Mar 20, 2014 Patru studente ratacite prin Las Fierbinti reusesc o performanta greu de imaginat pentru sateni: nu doar ca beau cot la cot cu Bobita si cu Giani, ci se mentin in forma in timp ce ei cad, la propriu, din picioare. Intre timp, fiorii dragostei umbla pe toate ulitele satului. Dezamagit ca isi surprinde nevasta in tandreturi cu primarul, Celentano decide sa i-o lase acestuia, cu tot cu soacra. Ca de obicei, Firicel, prietenul sau de pahar si de nadejde, il sustine si il sfatuieste cum se pricepe mai bine. De atlfel, dintre toti cei care calca stramb, Firicel iese cel mai castigat.

Not Available
Season 05, Episode 07 Ardiles Indragostit (1)

S05 E07

Apr 3, 2014
view more

Ardiles Indragostit (1) Apr 3, 2014 Tara o arde din nou pe comedie intr-un nou episod din serialul “Las Fierbinti”, care vine cu trei situatii de criza ce pun stapanire pe Fierbinti. Celentano (Adrian Vancica) si Firicel (Cuzin Toma) au parte de un adevarat soc atunci cand Aspirina (Mirela Oprisor) le marturiseste ca e hotarata sa se marite si sa se faca femeie de casa.Cea mai mare temere a lui Giani (Costi Dita) e pe cale sa devina realitate. Dupa ce realizeaza ca nu ii mai iese nicio combinatie, Giani se gandeste ingrozit ca s-ar putea sa fie nevoit sa se apuce sa... munceasca. Iar Rapidoaica (Maia Morgenstern) il cheama degraba pe politistul Robi (Leonid Doni) cu care vrea sa faca reconstituirea unei tentative de viol, dar nu oricum, ci cat mai realist.

Not Available
Season 05, Episode 08 Ardiles Indragostit (2)

S05 E08

Apr 10, 2014
view more

Ardiles Indragostit (2) Apr 10, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available
Season 05, Episode 09 Femeia Care Plange

S05 E09

Apr 24, 2014
view more

Femeia Care Plange Apr 24, 2014 Celentano este dat disparut. Toata lumea se intreaba daca nu cumva a fost rapit de extraterestri, insa necazul lui cel mare este ca familia nu isi face griji pentru el. Celentano (Adrian Vancica) este foarte suparat si ii marturiseste prietenului sau de pahar, Firicel (Cuzin Toma), ca lipseste de acasa trei zile si sotia lui nu il cauta si nu isi face griji in legatura cu disparitia sa. Intors in curtea casei sale, Celentano se ia la harta atat cu nevasta, cat si cu soacra, suparat nevoie mare ca acestea nu l-au cautat. In acelasi timp, Bobita (Mihai Bobonete), Giani (Costi Dita) si Dorel (Mihai Rait Dragomir) sunt intrigati de aparitia in sat a unei femei misterioase.

Not Available
Season 05, Episode 10 Poker

S05 E10

May 1, 2014
view more

Poker May 1, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available
Season 05, Episode 11 Giani se Insoara

S05 E11

May 8, 2014
view more

Giani se Insoara May 8, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available
Season 05, Episode 12 Vasile e Demis

S05 E12

May 15, 2014
view more

Vasile e Demis May 15, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available
Season 05, Episode 13 Arta abstracta

S05 E13

May 22, 2014
view more

Arta abstracta May 22, 2014 “Tara o arde pe comedie”: “Las Fierbinti” revine cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care vi-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile.

Not Available