Account IconLogin|Sign Up
Go BackLangt fra Las Vegas

Langt fra Las Vegas Season 3

Here's where to watch every episode of Langt fra Las Vegas season 3. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 03, Episode 01 Feng Shui

S03 E01

Sep 17, 2002
view more

Feng Shui Sep 17, 2002 Buckingham vil have Lisa til at optræde som vejr-stripper, da seertallene er for nedadgående på deres vejrudsigt. Lisa nægter og Buckingham må finde en anden løsning. Liva er ved at flytte ind hos Casper sammen med sin kat. Dette er Casper ikke glad for da han er allergisk overfor kattehår. Liva bliver sur og snart er der en stillingskrig imellem dem.

Not Available
Season 03, Episode 02 Kat

S03 E02

Sep 24, 2002
view more

Kat Sep 24, 2002 Pga. Caspers allergi tager han mange piller. Da hele "familien" tager en del piller ender det galt. Kim synes Martin er for umoden, så hun afsætter en hel dag til at føre ham igennem teenageårene. De ender i spjældet.

Not Available
Season 03, Episode 03 Laust

S03 E03

Oct 1, 2002
view more

Laust Oct 1, 2002 Casper er jaloux da Liva siger ja til at hendes tidligere kæreste Laust godt må bo hos dem nogle dage. Da Liva fortæller at Laust er meget hurtig i sengen får Casper det bedre og kan begynde at joke igen. Imens har Kim morgenkvalme og Buckingham har fået en dukke som han tror kan lave kaffe og meget andet til ham.

Not Available
Season 03, Episode 04 Polle Pot

S03 E04

Oct 8, 2002
view more

Polle Pot Oct 8, 2002 Kim mister sit så Liva og Casper tilbyder hende at skaffe det hun ønsker. Kim ønsker at se klovnen Polle Pot, som hun sidst så ved sin 9-årige fødselsdag. Liva finder Polle Pot, hvilket ikke glæder Casper der ikke tør indrømme overfor Liva at han er bange for klovne. Robert forsøger samtidig at planlægge en fest for Kim under Buckinghams ledelse.

Not Available
Season 03, Episode 05 Bedste, Det Er Bare Mig

S03 E05

Oct 15, 2002
view more

Bedste, Det Er Bare Mig Oct 15, 2002 Livas mormor skal komme på besøg og Casper skal tage sig af hende da Liva har en vigtig arkitektopgaven hun skal have gjort færdig. Ved et uheld kommer Casper til at åbne døren for mormoren helt nøgen og hun får hjertestop. Casper vælger ikke at sige noget til Liva indtil hendes opgave er færdig. Da opgaven trækker ud endnu en dag beslutter Casper at taget liget med på arbejde, hvilket ikke er en god ide. Hjemme igen skal Casper til at fortælle Liva den kedelige nyhed, da den rigtige mormor pludselig står i døren.

Not Available
Season 03, Episode 06 Tis

S03 E06

Oct 22, 2002
view more

Tis Oct 22, 2002 Liva tisser i sengen men vil ikke indrømme det overfor Casper. Kenny tror Liva er blevet besat efter at de har leget "ånden i flasken". Kim vil undersøge hvem der klæ'r hende bedst: en irer eller en italiener. For at lave en ordentlig undersøge skal hun have dem med hjem i seng og optage akten på video. Hun engagere Robert til at opsætte udstyret. Det er dog ikke meningen Robert skal overvære selve seancen.

Not Available
Season 03, Episode 07 Jeopardy

S03 E07

Oct 29, 2002
view more

Jeopardy Oct 29, 2002 Casper og Liva skal deltage i par-jeopardy. Liva går vildt op i quiz og spil. Da hun synes Casper er dum tilkalder hun sin far Mogens. Mogens og Liva forsøger at banke noget forstand ind i Casper dog uden det store held. Da jeopardy endelig skal optages går Liva helt i sort og kan ikke engang huske hvad hun selv laver. Imens gør Jump Start klar til fint besøg af Lars von Trier. Trier er kommet over alle sine fobier, men uheldet er ude og elevatoren sætter sig fast med Trier indeni. Derfor må Robert pludselig spille Lars von Trier med en sæk over hovedet.

Not Available
Season 03, Episode 08 Kærlighed Gør Blind

S03 E08

Nov 5, 2002
view more

Kærlighed Gør Blind Nov 5, 2002 Casper er begyndt at gå til boksning. En morgen vågner han og er blind. Casper synes Liva behandler ham dårligt, så da han får synet tilbage vil han give hende en lærestreg. Det ender i et stort skænderi og Liva forlader Casper. Kenny vil skrive testamente og er spændt på hvad han kan få de andre til at gøre for sig. Det er kun Robert der bider på krogen og Kenny beslutter at Robert skal arve. Robert synes snart han skal arve, hvorfor han tager sagen i sin egen hånd.

Not Available
Season 03, Episode 09 Som Søn Så Far

S03 E09

Nov 12, 2002
view more

Som Søn Så Far Nov 12, 2002 Caspers far kommer til København for at trøste Casper efter hans brud med Liva. Dette er ikke lige Caspers drøm om en trøst, men der er nogle mennesker som man ikke kan sige nej til. Imens skal Kenny være kommentator på Gay Olympic, men man kan da ikke anmelde bøsser. Kenny ender selvfølgelig med at få opgaven og hans taktik ender med at slå fejl, hvorfor Casper og Kim gør grin med ham.

Not Available
Season 03, Episode 10 Det Sidste Ord

S03 E10

Nov 19, 2002
view more

Det Sidste Ord Nov 19, 2002 Casper og Liva vil skilles som venner. Aftenen løber dog ikke helt efter planen, da de ender med at starte et nyt skænderi. Robert er flyttet ind på redaktionen mens der er håndværkere i hans lejlighed. Han vil ikke flytte tilbage, da det er så hyggeligt at være på redaktionen. Casper får et chok da Liva bliver pressesekretær på Jump Start.

Not Available