Account IconLogin|Sign Up
Go BackCops Maastricht

Cops Maastricht Season 8

Here's where to watch every episode of Cops Maastricht season 8. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 08, Episode 01 Dilemma

S08 E01

Mar 14, 2014
view more

Dilemma Mar 14, 2014 Wolfs staat voor een dilemma: hij moet kiezen tussen het redden van Eva of zijn dochter Fleur. Een onmogelijke keuze die nog lastiger wordt als Officier van Justitie Jens Bols opduikt.

Not Available
Season 08, Episode 02 Vlucht

S08 E02

Mar 21, 2014
view more

Vlucht Mar 21, 2014 Nadat Eva de Officier van Justitie Jens Bols heeft geholpen en verraden, moet ze terug naar de gevangenis. Daar schuilt het gevaar dat ze weer wordt aangevallen en dat maakt dat ze onder enorme druk komt te staan. De opgejaagde Wolfs is ondertussen nog steeds van plan om Fleur in veiligheid te brengen. Hij gaat zelfs zo ver dat hij z'n ex, de moeder van Fleur, om hulp...

Not Available
Season 08, Episode 03 Verraad

S08 E03

Mar 28, 2014
view more

Verraad Mar 28, 2014 Wolfs en Eva krijgen te maken met een drugsdeal waar de Maastrichtse heroïne dealende familie de Hamza's bij betrokken zijn. Het lijkt erop dat ze geript zijn door hun klanten en daarbij is de veiligheidsman van de familie Hamza vermoord.

Not Available
Season 08, Episode 04 Mineur

S08 E04

Apr 4, 2014
view more

Mineur Apr 4, 2014 De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk. Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die ze niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Not Available
Season 08, Episode 05 Djellaba

S08 E05

Apr 11, 2014
view more

Djellaba Apr 11, 2014 Na een moskeebezoek wordt een oudere man, in djellaba gekleed, op straat neergeschoten. Het is niet de eerste keer dat een moslim, naar het lijkt willekeurig, wordt neergeschoten.

Not Available
Season 08, Episode 06 Privé

S08 E06

Apr 18, 2014
view more

Privé Apr 18, 2014 Een privédetective is op onderzoek uit in een club. Hij ontdekt daar dat een meisje ernstig verminkt is en meld dit bij de politie. Eva en Wolfs besluiten twee van de meiden in een safe house onder te brengen. Maar als dan ook nog een derde dame in veiligheid wordt gebracht verandert de zaak. Ook wordt de stad geteisterd door een scooterdief, Romeo en Esmée houden zich hier mee bezig.

Not Available
Season 08, Episode 07 Belaagd

S08 E07

Apr 25, 2014
view more

Belaagd Apr 25, 2014 Er verdwijnt een jongetje op weg naar school. Als blijkt dat er een beruchte Belgische pedoseksueel zich aan zijn toezicht onttrokken heeft, gaan alle alarmbellen af. Maar Wolfs vertrouwt het niet helemaal als blijkt dat de moeder een dochter is van Coscun Hamza, de clanleider van de Hamza's.Eva waarschuwt voor tunnelvisie, maar Wolfs en officier van justitie Jens Bols denken dat de ontvoering met de drugszaken van de clan te maken heeft. Ze lijken gelijk te krijgen als ze Coscun afluisteren en horen dat hij bezig is een vrachtwagen heroïne te regelen als losgeld om zijn kleinzoon vrij te kopen.Romeo en Esmee onderzoeken een reeks diefstallen en schuurbrandjes in een buurt waar men niet bepaald staat te springen om de politie van dienst te zijn. Op uitnodiging van Esmee gaat Romeo mee naar een concert. Waar hij geen rekening mee heeft gehouden is de nieuwe vriend van Esmee.Wolfs en Eva ruziën over de strategie van Fleurs verdediging. Wolfs wil dat Eva voor Fleur getuigt dat ze in grote psychische nood zat. Maar Eva weigert te liegen.

Not Available
Season 08, Episode 08 Stenen

S08 E08

May 2, 2014
view more

Stenen May 2, 2014 Bij de ingang van het voormalige NATO centrum in een grottenstelsel, wordt het lijk van een oude man gevonden. Het lijkt om een eenvoudige roofmoord te gaan, maar de zaak neemt een wending als blijkt dat de man in de jaren zeventig van de vorige eeuw veroordeeld is voor een diamantenroof in België. En dat hij net voor zijn dood voor het eerst weer contact zocht met zijn toenmalige medeverdachten. En als er dan ook een zoon van een Amerikaan die in die jaren dienst had in de NATO grot in Maastricht opduikt, lijkt er meer aan de hand te zijn. Zeker als blijkt dat de buit van de roof nooit gevonden is.Wolfs doet ondertussen onderzoek naar de eerdere zaken waarbij de familie Hamza betrokken was. Waren die zaken wel wat ze leken te zijn? Hij spreekt de aan PTSS lijdende ex-commando die de vader van Coscun vermoord heeft. En die zaait meer twijfel bij Wolfs. Hij probeert Gabriel, de ex-commando die hem op het spoor van zijn maat zet te spreken. Maar die lijkt ineens van de aardbodem verdwenen.Romeo en Marion staan een door een zwerver belaagd meisje bij. Hij stalkt haar, en Romeo en Marion kunnen maar moeilijk iets voor haar doen. Gelukkig heeft ze een buurjongen die haar helpt. De rechtszaak tegen Fleur loopt niet goed af, ze krijgt een zware straf.

Not Available
Season 08, Episode 09 Ciao

S08 E09

May 9, 2014
view more

Ciao May 9, 2014 Wolfs jaagt achter ex-commando Gabriel aan. Na een wilde achtervolging door huizen en over daken loopt het uiteindelijk verkeerd voor hem af. Esmee en Romeo onderzoeken een aangifte van huiselijk geweld.

Not Available
Season 08, Episode 10 De aanslag

S08 E10

May 16, 2014
view more

De aanslag May 16, 2014 Wolfs heeft op het bureau verslag uitgebracht van zijn ontvoering. Het blijkt dat de Italiaanse medeplichtige een bekende maffiamoordenaar was.

Not Available