Account IconLogin|Sign Up
Go BackCops Maastricht

Cops Maastricht Season 6

Here's where to watch every episode of Cops Maastricht season 6. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 06, Episode 01 Een Nieuw Begin

S06 E01

Feb 3, 2012
view more

Een Nieuw Begin Feb 3, 2012 Er wordt een half verbrand lijk van een jongeman aangetroffen op de Caroseer, een woonwagenkamp in Maastricht waar net de bekende volkszanger Frans Bauer komt optreden. Eva’s nieuwe partner is ervan overtuigd dat de kampers ermee te maken hebben, zeker als hij hoort dat de dochter van één van de rijkste kampbewoners een vriendje heeft tegen de zin van haar vader. Hij jaagt alle kampbewoners tegen zich in het harnas. Uiteindelijk worden de moordenaars in een heel ander circuit gevonden. En passant krijgt de dochter haar vriendje terug en komt Eva oog in oog met haar oude partner te staan.

Not Available
Season 06, Episode 02 Slangenkop

S06 E02

Feb 10, 2012
view more

Slangenkop Feb 10, 2012 Nadat een Chinees meisje in een massagesalon in elkaar geslagen is, brengt een klant haar naar het ziekenhuis. Daar verdwijnt ze, voordat de artsen haar goed en wel hebben kunnen onderzoeken. Kort daarna wordt het afgehakte hoofd van het meisje gevonden. Uit onderzoek blijkt dat een Chinese restauranthoudster het meisje uit het ziekenhuis ontvoerd heeft. Al gauw wordt deze mama Wong verdacht een slangenkop te zijn, een grootschalige mensenhandelaarster.

Not Available
Season 06, Episode 03 Gif

S06 E03

Feb 17, 2012
view more

Gif Feb 17, 2012 Een asielzoeker met verblijfsvergunning wordt dood in zijn huis aangetroffen, vergiftigd met ricine. De vraag voor het team is of de dader gezocht moet worden in het asielzoekerscentrum waar het slachtoffer een inburgeringcursus volgde. Dan wijst het onderzoek uit dat de man een nogal promiscue levenswandel had. Is daarmee misschien de jaloerse buurman degene die wraak genomen heeft voor een vermeend slippertje? Het onderzoek slaat een andere richting in als blijkt dat er meerdere mensen met ricine vermoord zijn na een afspraakje via een datingsite

Not Available
Season 06, Episode 04 Baby Gaga

S06 E04

Feb 24, 2012
view more

Baby Gaga Feb 24, 2012 Een baby van een onverantwoordelijke tienermoeder verdwijnt uit een auto. Het meisje, dat op het laatste moment weigerde om de baby af te staan aan een homostel, mocht van haar begeleider op zichzelf gaan wonen. De vriend van het meisje is al snel verdacht; een man die niet deugt en die zelfs zijn moeder zou verkopen voor een paar centen. Ook het meisje zelf wordt verdacht. Ze is dol op haar baby, maar wil maar niet accepteren dat het kind haar vrijheden inperkt. En ze heeft altijd geld nodig. Of heeft het homostel dat de baby aan zich voorbij zag gaan, er iets mee te maken? Een zwaar onderzoek voor Eva, die zelf zwanger is.

Not Available
Season 06, Episode 05 Kindermenu

S06 E05

Mar 2, 2012
view more

Kindermenu Mar 2, 2012 Een arts van Duitse afkomst meldt zich op het bureau, hij wordt bedreigd door een vroegere studievriend. De vriend heeft meer dan twintig jaar in de gevangenis gezeten voor een kannibalistische moord. Hij is inmiddels behandeld en weer vrij, maar de arts krijgt vreemde dreigbriefjes en heeft de kannibaal ook een paar keer in Maastricht gezien. Eva heeft te doen met de arts en gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet gedaan.

Not Available
Season 06, Episode 06 Vals Spel

S06 E06

Mar 9, 2012
view more

Vals Spel Mar 9, 2012 MVV, de profvoetbalclub van Maastricht, krijgt een dreigmail om een speler niet op te stellen. Uit onderzoek blijkt dat de man gechanteerd wordt. De rechercheurs duiken in de wereld van het illegale gokken, waar iedereen een graantje hoopt mee te pikken van sportwedstrijden. Maar het spoor leidt niet naar de grote goksyndicaten in het buitenland, het gevaar loert dichterbij huis.

Not Available
Season 06, Episode 07 Lief en Leed

S06 E07

Mar 16, 2012
view more

Lief en Leed Mar 16, 2012 Een bekende kickbokser wordt doodgeslagen aangetroffen. Onderzoek leert al snel dat hij een aanklacht wegens mishandeling tegen zich had lopen. Is er wraak op hem genomen? Bij nader onderzoek blijkt ook dat de man de laatste tijd veel geld te besteden had en directeur was van diverse frauduleuze stichtingen in de zorgverlening, die geen enkele activiteit vertonen. De vraag is nu of er wraak op hem is genomen of dat fraude hem noodlottig is geworden.

Not Available
Season 06, Episode 08 Lokaas

S06 E08

Mar 23, 2012
view more

Lokaas Mar 23, 2012 Marion en Romeo worden gevraagd om een lastige klant uit een bank te verwijderen. Voor ze de man hebben kunnen verwijderen, neemt een vrouw alle aanwezigen in gijzeling. Ze eist de vrijlating van een voor moord veroordeelde gevangene en dreigt Romeo en Marion te doden als er niet op haar eisen wordt ingegaan. Het onderhandelen wordt bemoeilijkt omdat niemand weet wie de vrouw is. Om haar identiteit te achterhalen, begint voor Wolfs en Eva een race tegen de klok.

Not Available
Season 06, Episode 09 Heden en Verleden

S06 E09

Mar 30, 2012
view more

Heden en Verleden Mar 30, 2012 Als een meisje aangifte doet van een aanranding in haar eigen huis, wordt Eva heftig met haar eigen verleden geconfronteerd. Het meisje woont namelijk in het huis waar Eva is opgegroeid. En er zijn meer overeenkomsten, die haar dwingen Wolfs in te lichten over haar verleden met haar vader. Marion gaat met Romeo op zoek naar haar zoon die al een tijd niets meer van zich laat horen. Tot haar verbijstering komt ze erachter dat haar zoon het laatst met haar eigen vriend gezien is. En die blijkt ook verdwenen.

Not Available
Season 06, Episode 10 Patsy

S06 E10

Apr 6, 2012
view more

Patsy Apr 6, 2012 Terwijl de Amerikaanse president aankomt in Nederland, pakt de geheime dienst de antiglobalisten op, die een aanslag voorbereidden. Maar Wolfs en Eva ontdekken dat die aanslag een afleidingsmanoeuvre is. Zij denken dat het IRA erachter zit en dat de terrorist al op het terrein van het hotel zit waar de president verblijft. Maar verbindingsofficier Bill Stark gelooft dat niet. Dan duikt er ook nog een oude bekende van Wolfs en Eva op.

Not Available