Account IconLogin|Sign Up
Go BackCops Maastricht

Cops Maastricht Season 5

Here's where to watch every episode of Cops Maastricht season 5. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 05, Episode 01 Begraven

S05 E01

Jan 7, 2011
view more

Begraven Jan 7, 2011 In de eerste aflevering is het hele team druk bezig met een verbeten klopjacht op Daan de Vos. Maar Daan blijkt nog veel meer troeven achter de hand te hebben en het is maar de vraag of ze hem te pakken krijgen. En de kijker krijgt antwoord op de vraag of Wolfs nog in leven is...

Not Available
Season 05, Episode 02 Geript

S05 E02

Jan 14, 2011
view more

Geript Jan 14, 2011 Eva en Wolfs onderzoeken de moord op een jongeman die voor zijn dood zwaar gemarteld is. Romeo mag met een nieuwe collega, Esmee, op stap. Eva sluit vriendschap met Joes, een barman in het hotel.

Not Available
Season 05, Episode 03 Verzorgd

S05 E03

Jan 21, 2011
view more

Verzorgd Jan 21, 2011 Op een zorgboerderij wordt de nachtmerrie van de eigenaren werkelijkheid. In de stal wordt het lijk van Melcher, een jongen met het Downsyndroom, gevonden. Eva en Wolfs moeten zien te achterhalen wat er is gebeurd en dat is niet eenvoudig met de ongewone getuigen die ze tot hun beschikking hebben. Marion vertrouwt een verhuizing uit haar wijk niet. Ze gaat er met Esmee achteraan. Eva doet onderzoek naar het verdwenen geld uit de plofkoffer; ze moet en zal bewijzen dat Wolfs daar niets mee te maken heeft.

Not Available
Season 05, Episode 04 Ontspoord

S05 E04

Jan 28, 2011
view more

Ontspoord Jan 28, 2011 Wolfs en Eva krijgen te maken met een verdwenen vermogensbeheerder die zegt dat hij veel geld van zijn klanten verloren heeft in de crisis. Hebben zijn klanten wraak genomen of is hij er met hun geld vandoor? Esmee krijgt voor het eerst met fysiek geweld te maken als een man doordraait in een computerzaak. Zinloos geweld of zit er meer achter? Eva vermoedt dat Luca misschien een handlangster heeft gehad toen hij het geld uit de koffer ging halen.

Not Available
Season 05, Episode 05 Wie Zaait

S05 E05

Feb 4, 2011
view more

Wie Zaait Feb 4, 2011 Wolfs en Eva onderzoeken de dood van een bejaarde vrouw. Ze is neergestoken op haar boerderij. Haar man is dementerend en werd aangetroffen met het moordwapen in zijn hand. Het lijkt een familiedrama, maar Wolfs en Eva ontdekken dat er meer achter zit. Marion, Romeo en Esmee hebben hun handen vol aan een ruziënd ex-echtpaar. Fleur gaat bij haar moeder in Barcelona wonen.

Not Available
Season 05, Episode 06 Huwelijk Op De Maas

S05 E06

Feb 11, 2011
view more

Huwelijk Op De Maas Feb 11, 2011 Tijdens de receptie van een huwelijk, een boottocht op de Maas, wordt de vader van de bruid vermoord. Al gauw wordt het Wolfs en Eva duidelijk dat de wederzijdse families het slecht met elkaar kunnen vinden. En dat de moordenaar zich nog aan boord moet bevinden. De zaak grijpt Eva heviger aan dan ze wil toegeven. Met hulp van Joes neemt ze een rigoureus besluit.

Not Available
Season 05, Episode 07 Nieuwe Wijn

S05 E07

Feb 18, 2011
view more

Nieuwe Wijn Feb 18, 2011 Tijdens de druivenpluk bij een Maastrichtse wijnhoeve wordt een van de pluksters gevonden. Ze is vermoord. Eva en Wolfs onderzoeken haar dood en komen al snel tot de conclusie dat het meisje niet bij iedereen in de plukploeg goed lag. Esmee en Romeo krijgen te maken met een ontspoord groepje jongeren die jonge kinderen voor hun karretje spannen. Eva doet een ontdekking in haar zoektocht naar verdwenen geld.

Not Available
Season 05, Episode 08 Aangereden

S05 E08

Feb 25, 2011
view more

Aangereden Feb 25, 2011 Tijdens een verkeerscontrole gaat een auto er met volle vaart vandoor en schept Esmee die in kritieke toestand in het ziekenhuis terechtkomt. Marion en Romeo moeten de ouders van Esmee inlichten en dat valt ze niet gemakkelijk. Ondertussen jaagt het hele korps op de doorrijder. Via zijn kenteken lijken Eva en Wolfs hem al snel op het spoor te zijn, maar dat spoor loopt letterlijk dood. Dan komen Eva en Wolfs erachter dat de man van nog meer misdaden verdacht wordt. Ondertussen zoeken Eva en Wolfs ook nog naar de handlangster van Luca. Wolfs ontdekt dat ze niet de enige zijn die het meisje zoeken.

Not Available
Season 05, Episode 09 Inkom

S05 E09

Mar 4, 2011
view more

Inkom Mar 4, 2011 Tijdens de introductieweek voor nieuwe studenten doet een meisje aangifte van de verdwijning van haar vriendin. Als haar tasje ook nog op straat gevonden wordt, gaan Eva en Wolfs op zoek. Al snel ontdekken ze dat ze de avond van haar verdwijning stomdronken met een jongen mee is gegaan. De jongen beweert haar levend achter te hebben gelaten in een park. Ondertussen proberen Romeo en Marion een zwerver met psychische problemen van de straat te krijgen. Eva heeft eindelijk beet in haar onderzoek naar het verdwenen geld en ook Wolfs doet een ontdekking.

Not Available
Season 05, Episode 10 Schuld

S05 E10

Mar 11, 2011
view more

Schuld Mar 11, 2011 Het team probeert via een gerichte verkeerscontrole een bekende bende drugsrunners op te rollen. Ondertussen probeert Eva via Rebecca, de vriendin van Luca, te ontdekken wat er met het gestolen geld gebeurd is. Maar die werkt niet mee. Dan lijkt er een doorbraak te zijn; een meisje heeft geld uit de koffer uitgegeven in een dure boetiek. Ze voldoet aan het signalement van Rebecca. Ze doorzoeken haar huis en vinden nog meer geld uit de koffer. De zaak lijkt rond, maar dan doet Eva een gruwelijke ontdekking.

Not Available