|
Account IconLogin|Sign Up
Go BackAnna Pihl

Anna Pihl Season 3

iTunes Rent or Buy
Here's where to watch every episode of Anna Pihl season 3. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 03, Episode 01 Manden i mosen

S03 E01

Jan 7, 2008
view more

Manden i mosen Jan 7, 2008 Anna er netop færdig på prøve hos kriminalpolitiet, da hun bliver sendt til Utterslev Mose, hvor en død mand er fundet. Manden har et falsk politiskilt på sig og viser sig at være den tidligere politibetjent, Varberg, afskediget for 10 år siden. Han levede for sit job – så meget at det tog overhånd.Kim og Karim bliver sendt ud ved søen for, at tale med folk i området. Da de ser en mand stå indenfor afspærringen, tager de kontakt til ham, men han overfalder dem, og under sin flygt vælter han en rude i hovedet på Kim, der må forbi skadestuen. Her møder han Karims søster, der er sygeplejerske, og som Kim hurtigt får et meget godt øje til.Mens Daniel frier til Anna, er Martin blevet opereret i Tyskland, og er nu rask. Han har derfor været til jobsamtale hos Eva - Han skal være Annas nye kollega.Ole viser sig at have en viden om Varberg. Det var ham, som lavede indberetningen, der fik ham fyret. Han kender også manden, som overfaldt Kim og Karim. Endnu en tidligere betjent, der fører kriminalpolitiet til en campingvogn. Her finder Anna og Eva blod og et skudhul. Udenfor finder Kim og Karim en brændt barne-BH.En undertøjsbutik genkender Varberg, der havde bildt dem ind, at han var ansat hos politiets gruppe mod butikstyveri. Hver gang de fangede en mindreårig butikstyv, kom han og hentede dem, men Anna finder ud af, at han misbrugte dem. Anna opsøger pigerne for at høre, hvad de har været igennem. Da hun ringer på hos en af dem, er kun hendes far, en major, hjemme. Han inviterer hende ind, men trækker pludselig en pistol og tilstår, at han dræbte Varberg, da han opdagede, hvad han havde gang i.

play button
Season 03, Episode 02 Sandt eller Falsk

S03 E02

Jan 14, 2008
view more

Sandt eller Falsk Jan 14, 2008 Anna og hendes nye makker, Mik, bliver kaldt ud til et krydstogtskib, hvor et ældre ægtepar har fået stjålet to dyre designertasker. Senere bliver der betalt med en falsk euro-seddel og et andet sted med et falsk kreditkort. Selvom Eva ikke mener, de skal bruge tid på det, ser Anna alligevel en sammenhæng – Personerne er ens, og hun bliver mere og mere overbevist om, at det er to ansatte på skibet, David og Louise, der står bag svindlen.Kim synes godt om Karims søster, Samira, og pludselig tror han, hans sår, fra ruden han fik i hovedet, er betændt, så han må på skadestuen, hvor Samira fortæller ham, at der ikke er betændelse, men han kommer alligevel derfra med en sød besked.Therese skal til USA og mener, hun skal have barnet med derover, mens Jan vil passe barnet i Danmark, mens hun er væk. Anna giver Jan ret, også ender Therese med at give sig.Anna er sikker på, at David og Louise har svindlet, men hun har ingen beviser, hvilket især David bruger til at provokere hende. Pludselig kommer der dog et tip fra et auktionshus, hvor de to har fået vurderet et maleri. Anna finder maleriets ejer, som nu har en kopi hængende. Hun får hurtigt samlet en masse folk, og anholder David og Louise på skibet, hvor det ægte maleri ligger gemt i deres kahyt.

play button
Season 03, Episode 03 Hus forbi

S03 E03

Jan 21, 2008
view more

Hus forbi Jan 21, 2008 En hjemløs mand, Lars, bliver fundet under en bro. Det ligner selvmord, men det viser sig, at han var i slagsmål, før han røg ud over broen. En prostitueret narkoman ringede til alarmcentralen og anmeldte tilskadekomsten. Hun angiver en ung mand, Ronnie, for at have skubbet Lars ud over broen. Ronnie erkender, at Lars skyldte ham penge, men han siger, han ikke har rørt Lars – og der er ingen beviser.Daniel har pludselig købt et hus til ham og Anna i Søllerød, men Anna er ikke meget for overraskelsen – og det er Jan absolut heller ikke. Imens overtaler Anna derimod Eva til at flytte sammen med sin far.Der skal bruges en til at sidde vagt ved Lars på hospitalet, men ingen melder sig. Da Ole afslører, at det er Samira, som er vagthavende sygeplejerske, tager Kim dog tjansen. Han bliver dog noget skuffet, da hun har byttet vagt og først kommer om eftermiddagen – Kim tager derfor dobbeltvagt.Imens vågner Lars, og han fortæller, at Ronnie stjal hans penge og skubbede ham ud over broen. Hans kone bliver hentet ind, så hun kan se ham, men Ronnie er fulgt efter, og mens de er alene derinde, går han ind og forsøger at kvæle Lars med en pude. Lars’s kone afværger dog angrebet, og Ronnie bliver overmandet, anholdt og sigtet.

play button
Season 03, Episode 04 Happy slapping

S03 E04

Jan 28, 2008
view more

Happy slapping Jan 28, 2008 Da Anna og Daniel er på vej hjem en aften, bliver de overfaldet af 4 drenge, men Daniel går til den, og mens tre af dem flygter, ligger en, Sune, tilbage med en brækket næse. Han anmelder Daniel for vold, og efterforskningen peger i retning af, at Daniel gik langt over stregen.Anna erkender, at Daniel forsøgte at træde en mobiltelefon med bevismateriale i stykker, og han optrådte meget voldeligt med en særlig kampteknik, hvilket giver anklageren klare beviser for, at han overtrådte sin ret til lovligt nødværge.Imens kommer Samira på besøg hos Kim, der forgæves har forsøgt sig med madlavning. I stedet har han måtte nøjes med Sushi-take-away, som hverken han eller Samira i virkeligheden kan lide. Sin lidt kejtede anretning til trods, får han alligevel et kys af Samira.Sagen mod Daniel er klar, men ved den sidste afhøring, har Daniel pludselig nye argumenter klar. Sune deltog i en voldelige demonstration i Malmø og sårede en af Daniels kollegaer. Daniel har en psykologs ord for, at han kan have pådraget sig post-traumatisk-stress-syndrom, som er kommet op i ham, da han genkendte Sune under overfaldet. Det kan begrunde hans voldelige handlinger som nødværge, og efterforskningslederen vil derfor undersøge sagen igen. Anna er dog ikke helt sikker på, at Daniel nu også taler helt sandt – og Daniel kan ikke overbevise hende.

play button
Season 03, Episode 05 En gang skyldig

S03 E05

Feb 4, 2008
view more

En gang skyldig Feb 4, 2008 En dreng er forsvundet fra sine forældre i Zoologisk Have, og man finder hans ene sko ved en vej udenfor haven. Forældrene skal skilles, og var oppe og skændes, da han forsvandt, men hans mormor, som han var fortrolig med, har ikke set ham, mens Kim og Karim ingen spor finder af ham i hendes kolonihavehus. Man frygter derfor, at der er sket en forbrydelseKarim finder derimod ud af, at Kim og Samira er blevet kærester, hvilket han bliver meget skuffet over. Det skaber problemer mellem de to ellers faste makkere, men det lykkedes alligevel Samira, at få Karim til at acceptere forholdet.En psykisk syg mand med pædofile tendenser bliver anholdt, men han nægter sig skyldig. Eva, der tidligere har haft en sag med manden, går meget hårdt til ham, og får ham til at tilstå, at han har dræbt drengen og smidt liget i havnen. Mens dykkere leder havnen igennem, får politiet dog et tip om, hvor drengen er, og de finder ham i mormorens kolonihavehus, hvor han havde gemt sig efter forældrenes skænderi.Anklagemyndigheden har frafaldt tiltalen mod Daniel, og det vil han fejre, men Anna har haft travlt med sagen. Han bliver derfor meget oprørt, da han tager ud på stationen, hvor Anna, efter den lykkelige afslutning på sagen, sidder og drikker rødvin med Mik og Martin, som han i øvrigt tror, har noget kørende med hende. Han giver hende valget mellem at tage med ham eller slutte deres forhold, og Anna vælger det sidste.

play button
Season 03, Episode 06 Altanpigen del 1 - Springet

S03 E06

Feb 11, 2008
view more

Altanpigen del 1 - Springet Feb 11, 2008 En ung pige med indvandrebaggrund Jamila springer ud fra tredje sal, men overlever mirakuløst. Eva tror, der kan være tale om forsøg på æresdrab, og at Jamila blev tvunget til enten at springe eller blive dræbt. Hun og familien afviser dog, men erkender, at hun er forlovet.Daniel undskylder overfor Anna, og hun går med til at de skal mødes med familierne. Under mødet bliver Anna dog overbevist om, at Daniel lyver overfor hende, og deres forhold bliver endeligt afbrudt. Imens vender Therese uventet hjem fra USA og henter Molly hos Jan på en noget ubarmhjertig måde.Jamila har forsøgt at ringe til en, som hedder Mahmood, og han afslører, at de er kærester, men at hun også er forlovet og skal giftes med en af Københavns mest magtfulde kriminelle. Jamila og Mahmood bliver derfor sat under beskyttelse på politistationen, og de bliver forbudt at have kontakt med familien, selvom Jamila fortæller, at de ikke er en trussel.Da Jamilas fars butik bliver brændt ned, forlader Jamila dog stationen og lidt efter også Mahmood. Næste morgen bliver der skudt mod Mahmood, mens han er på arbejde.

play button
Season 03, Episode 07 Altanpigen del 2 - Opgøret

S03 E07

Feb 18, 2008
view more

Altanpigen del 2 - Opgøret Feb 18, 2008 Der bliver skudt mod Mahmood, mens han er på arbejde. Han ved, hvem der gjorde det, Niko, der har forbindelse til Abdul, som skal giftes med Jamila. Politiet kan dog ikke finde beviser, der kan fængsle Niko eller stoppe brylluppet. Mahmood vil derfor selv stoppe det.Mens Anna fortæller Mikkel, at hun ikke længere er kæreste med Daniel, får Kim et godt råd fra sin mor, som skaber problemer mellem ham og Samira. Alligevel ender hun i sengen hjemme i Kims lejlighed.Anna og Martin overvåger brylluppet mellem Abdul og Jamila, og midt under en tale springer Mahmood frem. Det skaber kaos, men det lykkedes alligevel Anna og Martin, at få Mahmood og Jamila væk derfra, men da hendes familie også flygter, skyder Niko hendes bror ned.Politiet får fat i Niko, men han vil ikke hive Abdul ind i det. Politiet forsøger derfor, at finde andre måder at ramme ham på. Jamilas far tipper dem om, at Abdul har ulovlige cigaretter liggende i en lagerhal, men det vil højst give et års fængsel. Mahmood, Jamila og hendes familie må derfor rejse til udlandet for at være i sikkerhed.

play button
Season 03, Episode 08 Mikala's valg

S03 E08

Feb 25, 2008
view more

Mikala's valg Feb 25, 2008 Det fængsel Mikala sidder i, flyder med stoffer, og kriminalpolitiet bliver sat på sagen. Anna får overtalt Mikala til, at observere for dem, mens hun selv går undercover som fængselsbetjent. Mikala finder hurtigt ud af, hvem der styrer stofferne – to kvinder - og hvem der smugler dem ind – En nervøs Pernille, der gennem sit barn får stofferne ind i besøgstiden.Pernille har det dog ikke godt med smugleriet, og de to kvinder tør derfor ikke arbejde med hende, så de skubber hende ud fra en etage, så hun må på sygehuset. I stedet får Mikala gjort indtryk, så hun får tjansen med at smugle stofferne ind.Mens Martin har søgt om at blive flyttet til Århus, er Samira flyttet ind hos Kim. Det giver dog visse problemer, fordi hans mor er i lejligheden i tide og utide. Da moren begynder at advare Samira om, hvad hun er gået ind til, bliver det også for meget for Kim, der beder hende gå. Therese har fået en kæreste, og Jan er straks bange for, at han nu kommer til at se endnu mindre til deres barn, men efter en snak med dem, får han faktisk mere tid med hende.En bamse bliver afleveret til Mikalas datter, der har den med i besøgstiden. Mikala afleverer stofferne videre til de to kvinder, som det lykkedes Anna at få anholdt, mens politiet slår til mod flere adresser udenfor fængslet, hvilket sprænger stofhandlen.

play button
Season 03, Episode 09 Under anklage del 1 - Skuddet

S03 E09

Mar 3, 2008
view more

Under anklage del 1 - Skuddet Mar 3, 2008 En mand er fundet død for foden af et syv etagers parkeringshus, og det tyder på, at han ikke er sprunget frivilligt. Martin og Anna tager ud for at finde to vidner, Bjørn og Bonnie. De går ind i nogle bygninger hver for sig, og pludselig ser Anna dem. Bjørn peger en pistol mod hende, men idet samme skyder hun ham. Mens Anna konstaterer, han er død, stikker Bonnie af.Sagen skal rutinemæssigt undersøges af statsadvokaten og rejseholdet. Imens har kriminalpolitiet svært ved at finde både Bonnie og Bjørns pistol. Det lykkedes dem at finde Bonnie - død af en overdosis, men uden pistol.Samiras far inviterer Kim med familien til Iran. Han vil meget gerne med, men hans mors fødselsdag ligger samtidig – og han har altid fejret den med hende. Presset af Karim får han rykket fødselsdagen, men hans mor giver ikke op så let. Hun lader sig indlægge på hospitalet i håbet om, at Kim vil blive hjemme. Kim lader sig dog ikke snyde, men lover hende i stedet et postkort fra Iran.Martin forsøger at støtte Anna, men da rejseholdet finder en video fra et overvågningskamera, hvor Bonnie flygter uden pistol, smuldrer Annas forklaring om selvforsvar, og hun bliver derfor suspenderet og sigtet for drabet på Bjørn.

play button
Season 03, Episode 10 Under anklage del 2 - Nedtælling

S03 E10

Mar 10, 2008
view more

Under anklage del 2 - Nedtælling Mar 10, 2008 Anna får hjælp fra Martin til at undersøge gerningsstedet igen, og de finder ud af, at der må have været en person mere i rummet. Derudover finder de nogle nøgler, som passer til en autocamper, der holder udenfor bygningen. Idet samme kommer en mand for at hente camperen. Han fortæller, at han bare skulle sætte den på et aftalt sted, hvor en anden person skulle hente den.Martin og Mik sætter camperen på det aftalte sted, og giver sig til at vente. Efter noget tid bliver den hentet, og de følger efter, indtil de når til færgen. Her bliver manden, kendingen og Bjørn og Bonnies pusher Gekko, anholdt, men der er ingen beviser for, at han har forbindelse til drabet.Politiet har 24 timer til at finde beviser mod Gekko, ellers skal han løslades. Trods utallige forsøg lykkedes det dog ikke, så Gekko må løslades. I sidste øjeblik opdager Anna dog, at Gekko, med hjælp fra sin advokat, har skiftet sko. Martin gennemsøger advokatens bil, og finder Gekkos sko, hvor det stof, der dræbte Bonnie, er gemt. Presset af situationen afslører Gekko, at han smed pistolen i havnen.I havnen bliver pistolen fundet, og Anna kan glad fejre med kollegaerne, at hun nu ikke længere er under anklage. Der mangler dog en – Martin, der har fået nyt job i Århus. Hun cykler ud til ham, men idet samme kører hans flyttebil. Heldigvis er han ikke med – Han har valgt at blive i København sammen med Anna.

play button