|
Account IconLogin|Sign Up
Go BackAnna Pihl

Anna Pihl Season 2

iTunes Rent or Buy
Here's where to watch every episode of Anna Pihl season 2. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 02, Episode 01 Uønsket narkoman

S02 E01

Feb 12, 2007
view more

Uønsket narkoman Feb 12, 2007 Anna er godt i gang med sin uddannelse som forhandler, men det er ikke helt så let, som hun havde troet, til trods for at hun er den bedste i sin klasse, vil forhandlingslederen ikke slippe hende løs som forhandler.Samtidig er der mange andre omkring Anna, som har bedre held med at lykkedes. Hendes fars bog udkommer snart, Mikala bliver optaget på politiets lederkursus, mens Jan har fundet sig en lesbisk kvinde at få barn med, og pludselig bliver lejligheden lige lille nok til Anna og Martin, der mere eller mindre også er flyttet ind - så Anna og Martin overvejer at flytte sammen.På Bellahøj starter tre nye betjente. Anna skal køre med den ene, Karim, og de kommer hurtigt ud for en ret dramatisk situation, da en narkoman tager en ansat som gidsel i en kiosk. Anna får brug for alt, hun har lært på forhandler kurset, og det lykkedes hende at få gidslet fri, men pludselig er hun selv gidsel. Pludselig bliver butikken dog stormet af aktionsstyrken og narkoman anholdes.Selvom forhandlingslederen ikke var glad for, at Anna bragte sig selv som gidsel, så vil han gerne have hende med i gruppen af forhandlere.

play button
Season 02, Episode 02 Drenge, der elsker fodbold

S02 E02

Feb 19, 2007
view more

Drenge, der elsker fodbold Feb 19, 2007 Anna og Kim kører en fuld fodboldfan, Esben, hjem, men Anna er noget overrasket over hans voldelige holdning til sporten. Hun bliver dog endnu mere overrasket, da Esben starter i aktivering i Mikkels SFO. Martin fortæller hende, at Esben ikke kan være i SFO'en, hvis han er straffet, så Anna beder ham være ekstra opmærksom på Esben, der er kendt i hooligan-kredse.Samtidig er der optræk til ballade forud for FCK - Brøndby kampen, hvilket Martin bliver involveret i, da to grupperinger mødes til slagsmål. Kort forinden har Martin været til læge og fået at vide, at han ikke kan holde til jobbet som betjent, og at han skal finde noget andet. Da han pludselig står i slagsmålet og trues med en kniv, trækker han sin pistol og skyder op i luften - Tilbage på stationen er han ikke helt sig selv og kommer ikke hjem til Anna om aftenen.Næste morgen er Martin tilbage på stationen, hvor han debriefes, inden han tager af sted til kampen mellem FCK og Brøndby. Det samme gør Anna, Mikkel og hans far, der pludselig bliver involveret i et hooligan-opgør, som ender med at Esben bliver anholdt, hvilket inderst inde glæder Anna.

play button
Season 02, Episode 03 En bøn for Dan Larsen

S02 E03

Feb 26, 2007
view more

En bøn for Dan Larsen Feb 26, 2007 I fængslet rager Mads uklar med en af de andre indsatte, Dan, som banker ham, så Mads ender på hospitalet. Dan er dog langt fra så hård, som han ser ud til, og pludselig står han på toppen af fængslet og truer med at hoppe ud. Anna bliver tilkaldt, og trods mange tilråb fra de øvrige ansatte, der vil have ham til at springe, lykkedes det Anna at få ham tilbage på sikker grund igen.På stationen er Martin kommet ned bag skranken, mens Vagthavende forsøger at finde noget mindre belastende arbejde til ham. Han har dog lidt svært ved at skulle væk fra sit job på gaden, hvilket han tager konsekvensen af og siger op.Martin og Anna har længe talt om at få en ny lejlighed, men da Anna foreslår Jan, at de flytter, får hun at vide, at det kan de godt glemme - også selvom Jan nu skal til at være far sammen med den lesbiske Therese, han kunstigt har befrugtet.

play button
Season 02, Episode 04 Øje for øje, Del 1

S02 E04

Mar 5, 2007
view more

Øje for øje, Del 1 Mar 5, 2007 Anna og Mikala bliver vidner til en drive-by-shooting, hvor en tilfældig kvinde bliver hårdt såret og senere dør. Eva tror dog ikke, at det var meningen, at kvinden skulle dø, men at de derimod gik efter en indvandrer, Ali, som også var på stedet - Han er tidligere medlem af Black Cobra, og Eva tror, det var et internt opgør, men Ali vil intet sige.Samtidig har Martin sidste dag på stationen, men han kan ikke vænne sig til tanken om ikke længere at skulle være hos politiet, og under hans afskedsarrangement på stationen går han pludselig - og Anna kan ikke komme i kontakt med ham.På en patrulje eftersætter Anna og Mikala en bil med tre indvandrer, som er eftersøgt i forbindelse med drabet. Den ene, Hassan, slipper væk, men det lykkedes Mikala at true en af de andre til at fortælle, at det var Hassan, som skød - og at han også har skudt Ali, der ligger død i bagagerummet på bilen.

play button
Season 02, Episode 05 Øje for øje, del 2

S02 E05

Mar 12, 2007
view more

Øje for øje, del 2 Mar 12, 2007 Den dræbte kvindes pårørende, især hendes far, Tom, og hans bror, Erik, er meget oprevne over, at politiet stadig ikke har fået fat i gerningsmanden, og da en af de mistænkte trækker sin tilståelse tilbage, tager de to brødre sagen i egen hånd, finder Hassan og tager ham og hans familie som gidsler med et gevær, indtil han tilstår. Det lykkedes dog Anna at forhandle familien ud, så der kun er Tom, Erik og Hassan tilbage. Ved et uheld skyder Tom sin bror, og efter at han er blev kørt på hospitalet, går Anna alene ind og får overtalt Tom til at opgive og komme ud.Samtidig ser Mads nye muligheder for at slippe lettere gennem sin fængselsophold. Han kan komme med i en forsøgsordning, hvor han udstyres med en fodlænke og afsone i hjemmet. Der er kun et problem - Han har intet hjem. Signe er ikke meget for, at Mads skal ned på gården igen. Jan giver dog, lidt modvilligt, lov til, at Mads flytter ind i lejligheden, da Martin går fra Anna.

play button
Season 02, Episode 06 En dreng forsvinder, del 1

S02 E06

Mar 19, 2007
view more

En dreng forsvinder, del 1 Mar 19, 2007 Politiet har fået et tip om, at den velhavende Borch-Vestergaard har fået kidnappet deres søn, Alexander, men familien vil ikke i kontakt med politiet, fordi kidnapperne har truet med at slå drengen ihjel, hvis politiet indblandes. Det lykkedes alligevel Anna at få familien i tale, og politiet er med, da Alexander skal byttes til 20 millioner - Men da kidnapperne opdager politiet flygter de med Alexander til Sverige - med Anna lige i hælene.Politiet har fundet nogle nye piller, som er meget farlige. Mikala er meget optaget af at få fanget de pushere, som sælger det - specielt fordi det sælges ved hendes søns skole. Hun finder frem til pusheren, Jimmy, men han er lidt for smart og det gør Mikala meget frustreret.

play button
Season 02, Episode 07 En dreng forsvinder, del 2

S02 E07

Mar 26, 2007
view more

En dreng forsvinder, del 2 Mar 26, 2007 Jagten på Alexanders kidnappere fortsætter i Sverige, hvor de har skiftet til en lastbil. Anna skal samarbejde med den svenske forhandler Daniel, som hun kender fra sin uddannelse. De får lastbilen ledt ad nogle skovveje og det lykkedes dem at få kidnapperne til at stoppe ved en tankstation, men da indsatsstyrken forsøger at storme lastbilen, skyder kidnapperne en af betjentene og flygter til en lille hytte, hvor de barrikaderer sig.Anna er tæt på at få forhandlet Alexander ud, men Daniel tør ikke tage nogen chancer og sender indsatsstyrken ind, som skyder og dræber den ene kidnapper, anholder to andre og befrier Alexander. Anna er dog noget fortørnet over, at Daniel giver signal til at skyde en mand, som hun er ved at forhandle til, men han fortæller hende om en lignende sag fra Tyskland, hvor kidnapperne skød barnet, da politiet rykkede ind - det kunne han bare ikke fortælle hende, fordi hun er forhandler. En forklaring, som Anna lidt modvilligt godtager.Mikala forsøger at holde sin søn, Tobias, hjemme fra fest, men om aftenen stikker han og vennen, Claes, af og tager til fest. Pludselig bliver Mikala dog ringet fra skolen, der fortæller, at Tobias er kørt på hospitalet efter at have indtaget nogle farlige piller. Mikala er sikker på, at Jimmy har noget med det at gøre, så hun tager ud på skolen for at tale med ham. Med sin pistol truer hun ham til at fortælle, hvem hans chef er - Coco.

play button
Season 02, Episode 08 Under mistanke

S02 E08

Apr 2, 2007
view more

Under mistanke Apr 2, 2007 Anna, Mikala, Kim og Karim skal ransage en lagerbygning, hvor de finder en stor mængde heroin, men pludselig forsvinder det. Rejseholdet får til opgave at efterforske sagen, og de fire betjente er mistænkte. Da Anna afhøres går det dog op for hende, at mistanken ikke er rettet mod dem alle fire, men kun mod Mikala - Rejseholdet vil have hende til at spionere på Mikala.Kims kæreste, Louise, skal lave en række interviews på politistationen til sin opgave om kommunikation. Hun vil meget gerne interviewe Karim, men han er ikke meget for det - Til stationens julefrokost finder hun dog en mulighed for at være alene med ham, men det er ikke kun et interview, hun er ude efter. Samtidig har Anna modtaget blomster fra Daniel, og under julefrokosten skriver han til hende, og de aftaler at mødes på et hotelværelse i Skovshoved.Anna er ikke meget for at skulle spionere på Mikala, men hun går alligevel med til at hjælpe Rejseholdet. De har mistanke om, at Mikala skjuler stoffet i bilen, så Anna låner den og kører den til en garage, hvor Rejseholdet undersøger den og finder stoffet, som de dog ligger tilbage igen for at finde ud af, hvad hun vil med det.

play button
Season 02, Episode 09 Ven eller fjendede

S02 E09

Apr 9, 2007
view more

Ven eller fjendede Apr 9, 2007 Gennem Jimmy opsøger Mikala bagmanden bag de farlige piller, som Tobias kom på hospitalet efter at have taget. De aftaler at Mikala får nogle piller til gengæld for heroinen, hun stjal ved ransagningen. Samtidig hjælper Anna Rejseholdet, så de kan spore Mikalas telefon, men det er slet ikke nødvendigt - Mikala tilstår selv og fortæller Rejseholdet om hendes aftale, hvorefter hun bliver suspenderet. Politiet anholder bagmanden, men må slippe ham fri, fordi der ingen beviser er. Bagmanden vil dog have hævn og truer Mikala med at få fat i Tobias.Karim vil have rene linier, og vil derfor have Louise til at fortælle Kim, at de har kysset, men da hun ikke gør det, må han selv gøre det, hvilket giver kold luft mellem Kim og Karim. Det samme sker mellem Louise og Kim, der ikke længere vil være hendes kæreste. Anna's forhold til Daniel går derimod rigtigt godt, og det samme gør hendes fars blomstrende kærlighed til Annas chef, Eva, hvilket Anna ikke helt havde regnet med.

play button
Season 02, Episode 10 Opgøret

S02 E10

Apr 16, 2007
view more

Opgøret Apr 16, 2007 Mikala forsøger at ringe til Tobias, men han tager ikke telefonen. Samtidig kører hun ud for at tale med Jimmy, der måske ved noget, men da hun finder ham, forsøger han at flygte, så hun skyder ham med en pistol, der viser sig at være stjålet fra kosterrummet på politistationen. Hun får Jimmy ind i sin bil, og han guider hende til et på Amager, hvor Mikala finder det laboratorium, som fremstiller pillerne. Hun sætter ild til det, men i det samme kommer pusheren og slår hende ned - Da det går op for ham, at laboratoriet brænder, løber han derind, mens Mikala løber ud og kort efter sprænger det i luften.Imens efterlyses Mikala over radioen, og da laboratoriet sprænges, kører Anna med en stor politistyrke dertil - I mellemtiden er Mikala dog set komme hjem, og Anna kører dertil med forhandlerlederen, Mark, der skal forhandle med hende. Anna er dog sikker på, at en venindesnak kan få Mikala til at komme ud, men det vil Mark ikke gå med til. Anna sniger sig alligevel ind og får talt med Mikala - Meget modvilligt anholder Anna hende, og sammen kommer de ud.Luften mellem Kim og Karim er fortsat tynd, mens Kim har taget Louise tilbage igen - Han finder dog ud af, at hun ikke elsker ham rigtigt, og afslutter forholdet til hende. I stedet tager han en julevagt med Karim, som han giver eller lille gave - en nissehue, men Karim har også en gave til Kim - Et Wunderbaum.I fængslet holder Mikala jul med børnene og manden Thomas, der netop har solgt bilen og tager lån i huset, så de alle kan tage på jordomrejse, når Mikala om 1 år kommer ud af fængslet. Anna holder jul med Jan og Therese, Mads, Mikkel og hendes far, der har Eva med. Pludselig ringer det på døren, og Anna bliver noget overrasket, da hun åbner døren - Det er Martin.

play button