|
Account IconLogin|Sign Up
Go Back3 On Tour

3 On Tour Season 9

Here's where to watch every episode of 3 On Tour season 9. Mouseover or tap an episode to see where to stream it. Click or tap the play icon to stream it on the best available service.
Season 09, Episode 01 Middlesbrough - Lima

S09 E01

Sep 13, 2015
view more

Middlesbrough - Lima Sep 13, 2015 Dennis trapt dit seizoen af in 't Engelse Middlesbrough. En begint aan een avontuur waarbij hij zich laat inspireren door ontdekkingsreiziger James Cook. Geraldine is in Peru. Haar reis begint in de hoofdstad Lima. Hier maakt ze kennis met de eeuwenoude Inca cultuur. De fantastische surfgolven aan de kust. En hét locale drankje Pisco.

Not Available
Season 09, Episode 02 Turijn - Plymouth

S09 E02

Sep 20, 2015
view more

Turijn - Plymouth Sep 20, 2015 Chris is in de voormalige hoofdstad van Italië: Turijn. Groot geworden door de auto-industrie. Chris slaapt in de voormalige Fiat-fabriek. Nu een hotel. Maar nog altijd met 't testcircuit op het dak. En buiten de stad gaat ie op zoek naar witte truffels. Dennis reist in Engeland door naar Plymouth. Dit is de plek waar zijn held, wereldreiziger James Cook, ooit zijn wereldreis begon. Onderweg maakt Dennis een tussenstop in Birmingham. Een stad met meer kilometers kanaal dan Venetië!

Not Available
Season 09, Episode 03 Oslo - Paracas National Reserve

S09 E03

Sep 27, 2015
view more

Oslo - Paracas National Reserve Sep 27, 2015 Evi reist af naar het Noorse Oslo. Hier bezoekt zij een mysterieus mausoleum. En reist per trein door het prachtige landschap richting de Fjorden. Geraldine reist in Peru af naar de woestijn bij Paracas. Daar gaat ze met 100 km per uur crossen in een buggy. Sandboarden bij een oase. En spot ze bij de Ballestas eilanden pinguïns, zeehonden en heel véél vogels!

Not Available
Season 09, Episode 04 Madeira - Cuzco

S09 E04

Oct 4, 2015
view more

Madeira - Cuzco Oct 4, 2015 Dennis laat je het mooie Madeira zien. Hij toert geheel in stijl over 't Portugese eiland. Om de mooiste plekjes te zien. Ook maakt hij een uitstapje naar het eiland Porto Santo. De bootreis duurt ruim 2,5 uur. Maar daar krijg je dan wel prachtig uitzicht en witte zandstranden voor terug! Geraldine is nog in Peru en vliegt van Lima naar Cuzco. Daar bezoekt ze de San Pedro markt. De Qorikancha tempel van het Inca rijk. En gaat ze raften door de Heilige vallei!

Not Available
Season 09, Episode 05 Bergen - Quebec

S09 E05

Oct 11, 2015
view more

Bergen - Quebec Oct 11, 2015 Evi vervolgt haar reis door Noorwegen. Met een strakblauwe lucht vaart van Flåm naar Bergen en Stavanger. Dennis is in Quebec, Canada. Waar ze elke middag om 12 uur het kanon laten knallen. En met hoge uitzondering mag Dennis dit doen!

Not Available
Season 09, Episode 06 Oviedo - Montreal

S09 E06

Oct 18, 2015
view more

Oviedo - Montreal Oct 18, 2015 Chris is in Asturië. De noordwestelijke regio van Spanje. Daar krijgt hij in ’t stadje Oviedo op een wel heel aparte manier Cider ingeschonken. Gaat hij de mijnen bekijken. En proeft voor ’t eerst van zijn leven een oester! Dennis is onderweg van Québec naar Montreal. Hij overnacht in een prachtige lodge in een enorm bos. En gaat op pad met echte een beverfluisteraar!

Not Available
Season 09, Episode 07 Machu Picchu - Santiago de Compostela

S09 E07

Oct 25, 2015
view more

Machu Picchu - Santiago de Compostela Oct 25, 2015 Geraldine komt aan op de bestemming waar ze altijd al naartoe wilde. Na een treinrit. Bustocht. En heel wat klimmen. Bereikt ze eindelijk… Machu Picchu! Chris reist in Spanje richting zijn eindbestemming Santiago de Compostela. Onderweg gaat hij mee met Percebes vissers. Die met gevaar voor eigen leven deze exclusieve mosselen vangen.

Not Available
Season 09, Episode 08 São Miguel - Ottawa

S09 E08

Nov 1, 2015
view more

São Miguel - Ottawa Nov 1, 2015 Evi reist af naar de Azoren. Naar 't eiland São Miguel. Daar gaat ze rondcrossen met een quad. Checkt ze adembenemend uitzicht. En gaat ze relaxen in een warmwaterpoel! Dennis is in Ottawa. Daar bezoekt hij onder andere een megagrote ondergrondse bunker. Een garagesale. En schaft hij een speciaal handgemaakt longboard aan.

Not Available
Season 09, Episode 09 Faial - Harare

S09 E09

Nov 8, 2015
view more

Faial - Harare Nov 8, 2015 Evi is op een supermooi eiland van de Azoren. Ze vliegt van São Miguel naar: Faial! Daar checkt ze onder andere bijzondere schilderingen in de haven van Horta. En gaat ze walvissen spotten! Dennis is in Zimbabwe! Hij maakt een kleine road trip. En begint in de drukke hoofdstad Harare. Daar vandaan reist hij naar Bulawayo. Om in het Matobo National Park neushoorns te gaan spotten!

Not Available
Season 09, Episode 10 Victoria Falls - Zagreb

S09 E10

Nov 15, 2015
view more

Victoria Falls - Zagreb Nov 15, 2015 Dennis vervolgt zijn kleine road trip door Zimbabwe. Hij is op weg naar de Victoria Falls! Maar voordat hij bij deze indrukwekkende watervallen is. Bezoekt hij eerst het Hwange National Park. Geraldine is in Kroatië. Ze is in de hoofdstad Zagreb. Daar neemt ze de kortste treinrit van Europa. Bezoekt ze ‘t museum of Broken Relationships. En neemt ze de auto om via de Plitvicemeren naar de kustplaats Zadar te rijden.

Not Available
Season 09, Episode 11 Wallis (gebied) - Pag & Rab

S09 E11

Nov 22, 2015
view more

Wallis (gebied) - Pag & Rab Nov 22, 2015 Evi is in het Zwitserse kanton Wallis. Hier volgt ze een deel van de Grand Tour route. Ze leert hoe je moet jodelen. En ze maakt een prachtige wandeling met Sint-Bernard honden. Door de bergen! Geraldine bezoekt de eilanden Pag en Rab aan de Kroatische kust. Op Pag gaat ze quad rijden. Proeft ze hele zoute kaas. En gaat ze los op een vet strandfeest! Op ’t eiland Rab doet ze het rustiger aan. Hier gaat ze duiken. Bezoekt ze een nudistenstrand. En gaat ze zelf ook uit de kleren!

Not Available
Season 09, Episode 12 Chihuahua - Lissabon

S09 E12

Nov 29, 2015
view more

Chihuahua - Lissabon Nov 29, 2015 Chris begint aan zijn avontuur in Mexico! Z'n eerste stop is de stad Chihuahua. Waar hij onder andere het oude huis van de Mexicaans revolutionair Pancho Villa bezoekt. Gaat eten bij de inheemse Mennonieten. En bezoekt een typisch Mexicaanse rodeo in de Arena Colise. Evi zie je in één van onze favoriete steden: Lissabon! Een supermooie stad die ontzettend veel te bieden heeft. Het centrum is prachtig. Met mooie pleintjes en leuke winkels. Maar buiten het centrum is nog véél meer.

Not Available
Season 09, Episode 13 Chihuahua Al Pacifico spoorlijn - Jakarta

S09 E13

Dec 6, 2015
view more

Chihuahua Al Pacifico spoorlijn - Jakarta Dec 6, 2015 Chris reist verder door Mexico. Hij neemt de Ferrocarril Chihuahua al Pacifico trein. Een indrukwekkende treinrit dwars door de enorme Copper Canyon (Koperkloof). Hij maakt een paar stops om van 't prachtige uitzicht te genieten. Plus. Hij gaat ziplinen. Met de één na langste zipline ter wereld! Dennis is in de megadrukke hoofdstad Jakarta. Daar gaat hij onder andere bootje varen in heel vies water. En hij maakt een ritje door 't superdrukke verkeer.

Not Available
Season 09, Episode 14 Yogyakarta - El Fuerte

S09 E14

Dec 13, 2015
view more

Yogyakarta - El Fuerte Dec 13, 2015 Dennis is in het prachtige Yogyakarta. Waar hij de gelijknamige stad. De adembenemend mooie tempels Borobudur en Prambanan. En een dorpje met aardbevingsbestendige Teletubbie huisjes bezoekt. Chris legt 't laatste stukje met El Chepe af. De Chihuahua El Pacífico trein. Die dwars door de Copper Canyon in Mexico rijdt. Chris stapt uit bij de één na laatste stop van deze trein: El Fuerte. Hier slaapt hij in ‘n voormalig koloniaal huis van Zorro. Daarna vertrekt hij met de bus naar de kust.

Not Available
Season 09, Episode 15 La Paz - Wenen

S09 E15

Jan 3, 2016
view more

La Paz - Wenen Jan 3, 2016 Deze week is Chris in de Mexicaanse stad La Paz. Daar verblijft hij in een ecologische lodge tussen de cactussen. In de duinen aan zee. Ook gaat hij met walvishaaien zwemmen! En hij neemt een kijkje in het enige echte Hotel California. Geraldine is in de supermooie stad Wenen! Daar bezoekt ze onder andere Phil: een café, boekenwinkel en meubelzaak in één! Ook gaat ze zwemmen op een groot schip midden in de stad.

Not Available
Season 09, Episode 16 Melbourne - Cabo San Lucas

S09 E16

Jan 10, 2016
view more

Melbourne - Cabo San Lucas Jan 10, 2016 Dennis volgt ontdekkingsreiziger James Cook en begint daarom met zijn road trip door Australië! Waar hij aftrapt in de stad Melbourne. Daar bezoekt hij onder andere het ‘oudste’ huisje van Australië. En de State Library Victoria. Om een aantal relikwieën van James Cook te bewonderen. Chris eindigt zijn prachtige reis in Mexico. Hij rijdt naar het zuidelijkste puntje van ‘t schiereiland Baja California. Daar bezoekt hij de partybadplaats Cabo San Lucas. En ’t rustige, kunstzinnige San Jos...

Not Available
Season 09, Episode 17 Zuidoostkust Australië - Vientiane

S09 E17

Jan 17, 2016
view more

Zuidoostkust Australië - Vientiane Jan 17, 2016 Dennis gaat verder met zijn road trip door Australië. Om de prachtige kust tussen Melbourne en Sydney te ontdekken. Onderweg maakt hij allerlei stops. Bij Point Hicks bijvoorbeeld. En het witste strand ter wereld! Geraldine gaat samen met 3 op Reis Backpack winnaar Tim reizen. Door Laos! Ze beginnen in de hoofdstad Vientiane. Waar ze met een fiets door de stad touren. En veel mooie plekken bezoeken.

Not Available
Season 09, Episode 18 Sydney - Luang Prabang

S09 E18

Jan 24, 2016
view more

Sydney - Luang Prabang Jan 24, 2016 Dennis komt aan op zijn eindbestemming: Sydney! Daar checkt hij de drukke stad. Het legendarische Bondi Beach. En gaat hij snorkelen met de puppy’s van de zee. Geraldine en Backpack winnaar Tim reizen verder door Laos. Naar Luang Prabang! De wekker gaat vroeg, want ze gaan een bijzondere ceremonie bijwonen. En terwijl Tim aan het vloggen is, bezoekt Geraldine Ock Pop Tok. Waar ze zelf een zijden sjaal gaat verven. De dag sluit ze af met een potje bowlen!

Not Available
Season 09, Episode 19 Don Det - Fukuoka

S09 E19

Jan 31, 2016
view more

Don Det - Fukuoka Jan 31, 2016 Geraldine en Tim varen naar de 4000 Islands van Laos. Naar Don Det om precies te zijn. Daar laten ze je een hele fijne budget slaapplek zien. En helpen ze locals met de rijstoogst. Chris begint aan zijn treinreis van Fukuoka naar Tokio in Japan. In Fukuoka gaat hij naar een traditioneel theehuis voor een theeproeverij. En pakt de trein naar Nagasaki. Daar bezoekt hij het mega-indrukwekkende eiland Hashima.

Not Available
Season 09, Episode 20 São Paulo - Nagasaki

S09 E20

Feb 7, 2016
view more

São Paulo - Nagasaki Feb 7, 2016 Dennis begint vanavond aan zijn trip door Brazilië! Het startpunt is één van de grootste steden ter wereld: São Paulo. Deze drukke en intense stad blijkt behoorlijk wat verrassende kanten te hebben. Chris is nog steeds in Japan. Daar checkt hij spetterend uitzicht vanaf Mount Tsurumi. Begeeft zich in Hollandse sferen. En overnacht in een robot hotel!

Not Available
Season 09, Episode 21 Ilhabela - Beppu

S09 E21

Feb 14, 2016
view more

Ilhabela - Beppu Feb 14, 2016 Chris reist verder met de trein door Japan. Zijn eerste stop vanavond: de warmwaterbronnen van Beppu. Daarna pakt hij nog de boot naar het bijzondere kunsteiland Naoshima. Dennis gaat verder met zijn trip door Brazilië. En komt aan bij de Costa Verde, de kust tussen São Paulo en Rio de Janeiro. Daar bezoekt hij het paradijselijke eiland Ilhabela.

Not Available
Season 09, Episode 22 Kyoto - Ilha Grande

S09 E22

Feb 21, 2016
view more

Kyoto - Ilha Grande Feb 21, 2016 Chris is nog steeds in het wonderlijke Japan. Waar hij met de razendsnelle Bullettrain naar het keizerlijke Kyoto reist. Hier leert hij de kunst van het Japanse bloemschikken. En Dennis is in Brazilië. Hij bezoekt Ilha Grande, een paradijs met een duistere geschiedenis. Waar de gevaarlijkste misdadigers van Brazilië achter slot en grendel hebben gezeten!

Not Available
Season 09, Episode 23 Brazilië en Zweden

S09 E23

Feb 28, 2016
view more

Brazilië en Zweden Feb 28, 2016 Dennis is voor het laatst in Brazilië. In één van de mooist gelegen steden ter wereld: Rio de Janeiro! Hij bezoekt de beroemde stranden, trekt de heuvels in en eindigt zijn reis bij de wereldberoemde beeld van Christus de Verlosser. Geraldine is in Zweden. Daar ontdekt zij het Venetië van 't noorden: Stockholm. In deze normaal zo dure stad. Gaat Geraldine een weekend lang op de budget tour. Ze checkt onder andere gratis kunst in de metrohallen. Ontdekt ze samen met 'n paar locals één van de v...

Not Available
Season 09, Episode 24 Tokyo - Carcassonne

S09 E24

Mar 6, 2016
view more

Tokyo - Carcassonne Mar 6, 2016 Chris laat je de meest overweldigende stad van Japan zien: Tokyo! Daar gaat hij onder andere naar een plek waar ze plastic eten maken. Praat met iemand die naar deze stad is verhuisd voor de liefde. En bezoekt het bizarre Monster Café. Evi is in Frankrijk! Waar ze begint aan haar road trip door de Languedoc. Ze begint in de vestingstad Carcassonne en rijdt vanaf daar naar de stad Montpellier.

Not Available
Season 09, Episode 25 Los Angeles - Saint-Tropez & Cannes

S09 E25

Mar 13, 2016
view more

Los Angeles - Saint-Tropez & Cannes Mar 13, 2016 Dennis bezoekt de Amerikaanse stad Los Angeles. Naast de verschillende highlights bezoekt hij een olietoren die midden in de stad verborgen ligt… En Evi maakt in Frankrijk een glamour roadtrip van Saint-Tropez naar Cannes. Ingrediënten als Brigitte Bardot, dure wijn en luxe jachten kunnen in deze trip niet ontbreken!

Not Available
Season 09, Episode 26 Stiermarken - Honolulu

S09 E26

Mar 20, 2016
view more

Stiermarken - Honolulu Mar 20, 2016 Geraldine is in het zomerse Oostenrijk. Daar gaat ze skiën in bikini. Duiken in een pop-up meer. En bezoekt ze een waanzinnig mooie ijsgrot. Dennis reist af naar Hawaï. Waar de hele crew gekleed in alohashirt Oahu bezoekt. Daar gaan ze onder andere naar een Luau!

Not Available
Season 09, Episode 27 Schotse Hooglanden - Marrakesh

S09 E27

Mar 27, 2016
view more

Schotse Hooglanden - Marrakesh Mar 27, 2016 Chris trekt met een camper door de Schotse Hooglanden. Onderweg komt hij langs het Meer van Loch Ness. En maakt kennis met zijn ultieme overnachtingsplek. Geraldine verdwaalt doelbewust in de soeks van Marrakesh. Wordt rondgeleid door een app die haar langs de mooiste plekken van de stad brengt. En gaat op zoek naar de lekkerste harira soep.

Not Available
Season 09, Episode 28 Honolulu omgeving - Essaouira

S09 E28

Apr 3, 2016
view more

Honolulu omgeving - Essaouira Apr 3, 2016 Dennis is nog steeds op Hawaï. En bezoekt daar het paleis van de voormalige koning van Hawaï. Gaat langs Pearl Harbor. En bezoekt de North Shore van Oahu. Hét walhalla van de surfwereld. Geraldine verlaat Marrakesh en rijdt naar Essaouira. Waar onder andere Game of Thrones is opgenomen. Onderweg slaapt ze in een prachtige oase in de woestijn.

Not Available
Season 09, Episode 29 Hawaï en Schotland

S09 E29

Apr 10, 2016
view more

Hawaï en Schotland Apr 10, 2016 Chris is met z'n camper op de Schotse eilanden Lewis en Harris. Daar checkt hij onder andere één van de mooiste stranden ter wereld. En na een tour door het ruige landschap eindigt Chris deze reis op de Highland Games. Dennis reist in Hawaï verder naar Big Island. Daar checkt hij de grootste vulkaan ter wereld. En maakt kennis met de vulkanische krachten van 't eiland. Zowel boven als onder de grond!

Not Available
Season 09, Episode 30 Berlin - Cook Hawaï

S09 E30

Apr 17, 2016
view more

Berlin - Cook Hawaï Apr 17, 2016 Dennis komt aan op de eindbestemming van zijn James Cook avontuur. Hij kijkt terug op een waanzinnig seizoen. En eindigt op de plek waar ontdekkingsreiziger James Cook aan zijn einde kwam. Geraldine bezoekt haar favoriete Europese stedentrip-bestemming: Berlijn! Daar checkt ze Tempelhof, het grootste stadspark van Europa. Tot 2008 was dit nog een vliegveld, nu is het een ideale plek om te boardsurfen, bbq-en en chillen.

Not Available
Season 09, Episode 31
view more

Not Available